Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė: „Svetimų vyrų aš nevilioju“ (papildyta liepos 23 d.)

„Ar mama žino, kad rūkai?“ – klausiu Indrės (24). „Žino, – juokiasi. – Ji viską apie mane žino, esame labai artimos. Nors jau nuo septyniolikos metų dirbu, visiškai save išlaikau, jei tik prireikia pagalbos, galiu bet kada į ją kreiptis.“ Tiesa, vieno dalyko Indrės mama nežinojo. Bet sužinos paėmusi į rankas mūsų žurnalą. Septynerius metus mergina buvo šviesiaplaukė ir netikėtai ryžosi kardinaliems pokyčiams.
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė. / „Privatu!“ viršelis

Kaip mama reaguoja į tai, kad sukiesi pramogų pasaulyje? Juk jai pro akis tikrai negalėjo praslysti mylimos dukrelės erotinės fotosesijos...

Ji mane puikiai supranta ir palaiko, dažnai pataria, retkarčiais pakritikuoja. Be to, kruopščiai renka informaciją, susijusią su manimi: kaupia visus straipsnius, nuotraukas ir kt. Prieš ketverius metus sau ir kitiems griežtai pasakiau: liemenėlės tikrai nenusimesiu! Tačiau bėga laikas ir viskas keičiasi. Jaučiuosi pakankamai subrendusi, kad galėčiau dalyvauti erotinėje fotosesijoje.

Bijai mamos reakcijos? Ji pirma apie Tave sužino visas naujienas, o štai apie plaukų spalvą nutylėjai.

Oi, ne, tikrai nebijau. Niekam nieko apie pokyčius nepasakojau, nes norėjau visus nustebinti. Kas mane pamatė tamsiaplaukę, patyrė šoką (juokiasi). Niekas iš manęs šito tikrai nesitikėjo, juk aš atstovauju prekės ženklui „Olialia“. Bet visi giria, žarsto komplimentus. O ir pati esu labai patenkinta. Ir pastebėjau, kad ėmiau daug dažniau šypsotis. Tiesa, kartais, išvydusi save veidrodyje, dar šiek tiek nustembu.

Kaip ryžaisi pokyčiams?

Su kolege šventėme draugės gimtadienį ir netikėtai pradėjome kalbėti apie tamsius plaukus. Pažadėjome viena kitai, kad artimiausiu metu įgyvendinsime savo norą kardinaliai pasikeisti, o šis noras buvo nufilmuotas vaizdo kamera. Taigi, neturėjome kur dingti. Abi nuvažiavome į kirpyklą ir atsisveikinome su šviesiais plaukais. Man kojos nė kiek nedrebėjo, nes esu drąsi mergina, o štai kolegė labai jaudinosi.

Esu kaltinama, kad viską pasiekiau per lovą: ir darbą gavau su kažkuo permiegojusi, ir į žurnalus patenku būtent tokiu būdu. Visiškos nesąmonės!

Pasitamsinusi plaukus, gali sau leisti ryškiau dažytis?

Taip. Ir ryškiau rengtis (šypsosi). Mėgstu būti ryški.

Dauguma interneto komentatorių, perskaitę straipsnį apie Tave, iškart klausia: „O kas ji tokia? Ką ji yra nuveikusi, kad turėtų teisę šmėžuoti žiniasklaidoje?“ Ką Tu galėtum jiems atsakyti?

Taip, labai dažnai perskaitau tokių komentarų: „Kas ta Indrė? Nei ji šokėja, nei dainininkė...“ Aš galiu atsakyti taip: esu įdomus žmogus, nes tik apie tokius žmones rašo spauda. Jei būčiau pilka pelytė, niekas į mane neatkreiptų dėmesio. Norite tikėkite, norite ne, tačiau neigiami komentarai manęs visiškai nežeidžia. Man svarbiausia, kad apie mane žmonės kalba. Kaifuoju nuo to, kad esu žinoma, gatvėje atpažįstama mergina.

Ar Tu seniai svajojai puošti žurnalų viršelius, eiti į vakarėlius, būti atpažįstama gatvėje?

Į pramogų pasaulį atėjau mažais žingsneliais. Kadangi esu aktyvi, veikli ir organizuota mergina, natūralu, jog buvau pastebėta. Turiu be galo daug svajonių, ateities vizijų. Maloniai bendrauju su kiekvienu žmogumi ir esu atsidavusi savo darbui. Būna, kad naktį neužmiegu, nes vis planuoju, ką nuveiksiu rytoj. Nenoriu meluoti: tikrai svajoju būti populiari, nes tai man padės tuomet, kai ryšiuosi įgyvendinti savo ateities svajones.

Nors esi jauna, graži ir populiari mergina, vaikino neturi. Keista...

Tiesiog pasidariau išranki. Sulaukiu kvietimų į pasimatymus, tačiau nenoriu švaistyti laiko žmogui, kurio nepažįstu. Į pasimatymą eisiu tik su tuo, kuris man apsuks galvą. Įtariu, kad vyrai šiek tiek prisibijo manęs. Ypač jei prisiklauso apkalbų...

Esi girdėjusi gandų apie save?

Žinoma! Labai juokiausi perskaičiusi komentarą, neva mane kažkas matė oro uoste ką tik grįžusią iš Londono ir skubančią į vaistinę nusipirkti vaistų, kurie padėtų atsikratyti nepageidaujamo nėštumo. Atsirado žinovų, kurie tvirtino, kad tą savaitgalį Londone aš permiegojau su striptizo šokėju ir išsigandau dėl galimo nėštumo. Esu girdėjusi, kad ir pati striptizą šoku viename iš Kauno naktinių klubų.

O aš esu girdėjusi, kad Tu mėgsti vilioti svetimus vyrus...

Niekada netikėjau, kad moterys gali būti tokios žiaurios... Kai nepažįstami žmonės apie mane skleidžia gandus, galima pasijuokti, bet kai ima juodinti merginos, kurias pažįstu... Ko tik neprisiklausiau. Tai vienos vyrą nuviliojau, tai ant kitos sutuoktinio užlipau! Nieko panašaus nėra buvę! Jeigu jų antrosios pusės į mane atkreipė dėmesį, tai tikrai nereiškia, kad aš juos specialiai viliojau. Tarp moterų – žiauri konkurencija. Visą paauglystę praleidau Alytuje, kur žmonės draugiški, ir net neįtariau, kokios didmiesčiuose moterys piktos ir pagiežingos. Maža to, esu kaltinama, kad viską pasiekiau per lovą: ir darbą gavau su kažkuo permiegojusi, ir į žurnalus patenku būtent tokiu būdu. Visiškos nesąmonės!

Ramiai reaguoji į tokias kalbas?

Taip. Nes tai netiesa. Jei būtų tiesa, galėčiau atsiprašyti.

Galbūt tos, kurios Tave apšneka, jaučiasi už Tave prastesnės? Kaip Tu pati save vertini?

Stengiuosi savo išvaizdai skirti daug dėmesio. Mėgstu atrodyti tvarkingai. Man labai patinka gražiai rengtis. Stengiuosi gerti daug vandens ir sveikai maitintis. Grožio salonuose lankausi retai, nes ir manikiūrą, ir pedikiūrą, ir makiažą moku pasidaryti pati. Nesakau, kad esu gražuolė, tiesiog turiu bruožų, kurie atkreipia vyrų dėmesį. Kokie mano minusai? Esu per daug atvira, turiu per ilgą liežuvį ir ne visuomet išsaugau paslaptis.

Kaip save įsivaizduoji po dešimties metų?

Tikrai būsiu sukūrusi šeimą, šalia turėsiu artimą žmogų. Norėčiau ramaus gyvenimo, tačiau neįsivaizduoju savęs namų šeimininke. Galbūt norėčiau turėti verslą, nes vyro išlaikytine būti negalėčiau. Keliauti nemėgstu, todėl norėčiau gyventi Lietuvoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius