-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė: „Vertingiausia dovana ta, į kurią įdėta daug meilės“

Antradienio vakarą šventiškai išpuoštame sostinės restorane „La Boheme“ vyko prancūzų kosmetikos „L'Occitane“ kvapnia magija dvelkiantis kalėdinis vakarėlis. Renginį vedė ir šventinę nuotaiką visiems svečiams dalino antro kūdikio besilaukianti Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė / Robertino Valiulio nuotr.

Į šventinį sūkurį įsisuko TV žurnalistė Asta Stašaitytė-Masalskienė, aktorės Valda Bičkutė ir Justė Zenkevičiūtė, tinklaraštininkė Mažena Gorelova-Absentta, žurnalistė bei rašytoja Laima Lavaste, Vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, dizainerė Milda Bordeaux, bankininkė Laura Prušinskaitė ir kt.

„Kalėdinė nuotaika į namus kasmet ateina ne nušvitus lempučių girliandoms ar papuošus eglutę, šventė prasideda kartu su artimiausiais žmonėmis", – šiais žodžiais renginį pradėjo Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Vakaro metu skambėjo Lietuvoje jau septynerius metus gyvenančios prancūzų aktorės ir dainininkės Clotilde Solange Rigaud dainos. Vilniuje įsikūrusi prancūzė čia baigė ne tik muzikinio teatro studijas, bet ir vaidina filmuose, kuria dainas, įvairius projektus bei moko prancūzų kalbos. Praėjusių metų nacionalinio kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ C.S.Rigaud buvo nominuota, kaip Metų geriausia antraplanio vaidmens aktorė.

Renginio metu svečiai susipažino su „L'Occitane“ specialiai žiemos šventėms atnaujinta kolekcija „Terre de Lumiere“ (šviesos žemė – liet.), įvilkta į spindinčią auksinę pakuotę. Vakaro dalyviams taip pat buvo pristatyta ir limituoto leidimo šventinė linija „Joyeuses Fêtes“.

„Vertingiausia dovana ta, į kurią buvo įdėta daug meilės. Kalėdinės karštinės metu linkiu nepamiršti, jog Kalėdos negali būti tiesiog supakuotos į dovanų popierių. Jos gyvena mūsų ir mylimų žmonių širdyse", – įsitikinusi Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Žinomai moteriai šįmet buvo patikėta misija savo nuožiūra atrinkti ir paruošti „L'Occitane“ parduotuvėse dovanų rinkinius, skirtus mamai, tėčiui, mylimajai, mylimajam bei artimiausiai draugei. Dailios juostelės, šiugždantis šilkinis popierius, pakuotės, kurios primena saldainių dėžutes, akį traukiantys ryškiaspalviai burbulai, kuriuose slepiasi įvairių kolekcijų produktai, pasak Indrės, padės nudžiuginti dovanojančio artimąjį.

„Aš mėgstu dovanoti, manęs nevargina dovanų ieškojimas. Visus „L'Occitane“ kvapus kuo puikiausiai pažįstu ir mėgstu jau seniai, tad pasiūlyti savo dovanų variantus nebuvo sunku. Tikiuosi, rasiu bendraminčių, ir mano dovanų rinkiniai pakvips ne vienuose namuose", – šypsojosi Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius