-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrei Launikonytei per drabužių fotosesiją draugiją palaikė mylimasis Vladas Kovaliovas

Regis, visada besišypsanti ir energija tiesiog trykštanti atlikėja Indrė Launikonytė ir vėl tapo dizainerės Aušrinės Juknaitės („AJ Studija“) lino kolekcijos fotosesijos veidu.
Indrė Launikonytė ir Vladas Kovaliovas
Indrė Launikonytė ir Vladas Kovaliovas / Rūtos Andre nuotr.

„Prieš metus pristačiau šios kūrėjos drabužių kolekciją vedama smalsumo. Buvo įdomu pasižiūrėti, kaip man tinka lino drabužiai. Pamenu, tuomet likau tiesiog sužavėta šio audinio įvairove, stebėjausi, kad lininiai rūbai gali atrodyti ir solidžiai, ir elegantiškai, jau nekalbant apie tai, kad tai puikiausias pasirinkimas laisvalaikiui. Po praėjusios fotosesijos iškart Aušrinei pasakiau, jog lauksiu jos kitos kolekcijos ir su malonumu ją pristatysiu. Mūsų su kūrėja biolaukai sutapo, todėl norėjosi bendradarbiauti ir toliau“, – sako dainininkė, neseniai pasibaigusio televizijos muzikinio projekto „Mes – vieno kraujo” finalininkė.

Gavusi kvietimą tapti šios vasaros „AJ Studija“ kolekcijos fotosesijos veidu, atlikėja labai apsidžiaugė, jog galės dar kartą įgyvendinti Aušrinės Juknaitės kūrybinius sumanymus.

Rūtos Andre nuotr./Indrė Launikonytė
Rūtos Andre nuotr./Indrė Launikonytė

Įdomu, kad šį kartą prieš fotomenininkės Rūtos Andre objektyvą Indrė stojo ne viena. Jai kompaniją sutiko palaikyti gyvenimo draugas ir scenos partneris Vladas Kovaliovas. Jauna moteris džiaugiasi, kad draugo neteko ilgai įkalbinėti kartu fotografuotis.

Indrė Launikonytė neslepia, jog einant į kokį nors renginį, jie su Vladu vienas kito paprastai pasiteirauja, kaip ketina puoštis.

„Dažniausiai išeina taip, jog derintis prie manęs tenka jam, nes aš turiu daug suknelių, – juokiasi pašnekovė. – Pamenu, vos susipažinome su Vladu, kaskart susitikus repetuoti atrodydavo, jog esame iš anksto susiderinę aprangą, o aš vis pajuokaudavai, jog labai gerai jis prie manęs prisiderinęs spalviškai“.

Kaip pasakoja Indrė, Vladas jai dažnai sako, jog ji turinti tiek daug gražių drabužių, tad kaip dar galinti sakyti, jog neturi kuo vilkėti. „Tačiau, pamenu, vienų mano džinsų jis itin nemėgo, o man jie buvo nepaprastai patogūs ir vieni mylimiausių. Visgi po kiek laiko nustojau juos nešioti“ , – mylimojo įtaka jos aprangos skoniui pasidalijo dainininkė.

Rūtos Andre nuotr./Indrė Launikonytė
Rūtos Andre nuotr./Indrė Launikonytė

Neretai Indrė skambina savo draugui iš drabužių persirengimo kabinos, jei Vladas būna tame pačiame prekybos centre, kad greičiau ateitų pažiūrėti, ar jai tiktų vienas ar kitas naujas drabužis.

„Dažniausiai atkreipiu dėmesį į Vlado nuomonę. Jis kartais mesteli frazę, jog šitas drabužis man nieko nesuteikia, yra pernelyg blankus, ar išskalbus atrodys blogai. Na, o turbūt visi nauji Vlado drabužiai atsiranda spintoje tik su mano palaiminimu“ , – šypsosi Indrė Launikonytė.

Moteris tvirtai sako, jog ši vasara bus skirta atostogoms, nes jau kelis metus iš eilės ji tiesiog nerasdavusi laiko poilsiui dėl darbo gausos, įvairių projektų ar studijų. „Man itin sunku susikrauti lagaminą vos dviejų dienų išvykai: jame atsiranda visų metų laikų drabužiai ir daugybė kojinių – trumpų, ilgų, šiltesnių, netgi vilnonių. Kadangi šįmet turėsiu tikrai ilgesnes atostogas, tai net bijau ir pagalvoti, kaip atrodys mano lagaminas. Esu tikra: lino drabužiai jame taip pat rasvietos“ , – net neabejoja Indrė.

„Indrė – labai ugninga, energinga ir ryški asmenybė. Man nepaprastai malonu su ja bendradarbiauti. Būtent tokią moterį aš ir matau kurdama: ryškią, pasitikinčią savimi, nepriklausomą“, – taip apie projektus su atlikėja Indre Launikonyte kalba dizainerė Aušrinė Juknaitė, pasidžiaugusi, kad jos naujos kolekcijos fotosesiją paįvairino ir atlikėjas Vladas Kovaliovas, suteikęs kūrybiniam vyksmui džentelmeniško šarmo.

Rūtos Andre nuotr./Vladas Kovaliovas
Rūtos Andre nuotr./Vladas Kovaliovas

Dizainerė Aušrinė Juknaitė teigia, kad yra tiesiog įsimylėjusi liną, todėl kad jis unikalus: prigludęs prie žmogaus kūno tampa tarsi jo naująja oda, apsaugančia nuo vasaros kaitros, o dažnai ir patogiu bei mielu rūbu ir kitais metų laikais. „Mūsų gyvenime ir taip per daug tamsių spalvų. Pastaruoju metu pamėgau ryškias spalvas, tokias kaip raudona, oranžinė, geltona, mėlyna. Pabandžiau eksperimentuoti su linu, ir savo didelei nuostaba pajutau, kad moterims tai patinka, jos nori būti ryškesnės, nebijo atkreipti į save dėmesio“, – sako Aušrinė Juknaitė.

Dizainerė sako visada kurianti tokiai moteriai, kuri nebijo išsiskirti minioje. „Esu įsitikinusi, kad spalvingas drabužis visada suteikia pasitikėjimo savimi“, – sako Aušrinė Juknaitė. Kūrėjos kolekcija išsiskiria akį traukiančiomis spalvomis, drabužių siluetai laisvi, nevaržantys judesių. Tačiau didžiausia šios vasaros naujovė: pačios autorės piešiniai ant lininių drabužių. „Pats populiariausias motyvas – pienės pūkas“, – šypsodamasi sako Aušrinė Juknaitė. „AJ Studijos“ kolekciją liepos mėnesį galės įvertinti ir visi, apsilankę Jūros šventėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius