Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Puzaraitė ryžosi išvaizdos pokyčiams: „Nieko čia blogo – nei kažką pripūtė, nei paputlino“

Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ryžosi ilgai išliekančiai grožio procedūrai – pasidarė antakių mikroblaidingo ir lūpų mikropigmentacijos procedūras. Pasak moters, augindama du vaikus, ji visai neranda laiko pasigražinti, tačiau nuo šiol jai nereikės net kosmetikos.
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė / Asmeninio albumo nuotr.

Ineta sako, kad kai sukiesi namuose su dviem mažamečiais vaikais, laiko sau visai nebelieka. Tačiau, kaip pati juokauja, dabar ji nusprendė pasigražinti bent jau prieš mažuosius.

„Daug laiko praleidžiu namuose, mažai, kur einu. Dirbu taip pat iš namų, tai puoštis ir dažytis nelabai yra laiko. O gražia norisi būti. Tai todėl ir pasiryžau permanentiniui makiažui. Šiaip esu natūralistė ir nelinkusi į pripūtimus, patempimus ir taip toliau. Bet čia tiesiog ilgalaikis makiažas. O makiažas, manau, visoms moterims nėra svetimas“, – 15min pasakojo Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

Asmeninė nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė
Asmeninė nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė

Moteris juokiasi – susilaukus vaikų ji kartais pasijaučia kaip kokį gerą dešimtmetį išėjusi iš rinkos.

„Todėl imi ir padarai tai, ko net nesapnavai! Pagalvojau, kad dzin. Galiu gražiai atrodyt ir vaikams. Būdama namuose... Ir tobula specialistė man padarė tokias grožio procedūras, kur dauguma moterų jau darosi kokius 5 metus... O aš džiūgauju kaip mažas vaikas! Nes na... Man tai nauja, kažkas nerealaus ir visiškai neskausminga – dėl ko labiausiai bijojau ir nemiegojau 5 naktis prieš (nors ir šiaip būčiau nemiegojus, nes vaikas „metė“ miegot)“, – kalbėjo Ineta.

Asmeninė nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė
Asmeninė nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė

O rezultatai ją itin džiugina. Be to, ir kosmetikos reikės naudoti mažiau.

„Iš tiesų – koks palengvinimas moterų ir ypač mamų gyvenime! Juk mes norim būti gražios, bet kai rankos pampersais užimtos, tai kur jau ten rasi laiko pasiimt teptuką ir pasidažyti... O dabar... Praleidai grožio salone kelias valandas ir va – sutaupai ne tik kosmetikos, bet ir laiko! Na, nerealiai, ką?! Moterys, jeigu Jums liūdna, jaučiatės nekaip – būtinai pabandykit! Ir juk čia nieko blogo. Nei kažką „pripūtė“, paputlino ar pan. Tiesiog paryškinami natūralūs veido bruožai. Ačiū už nepakartojamą darbą: antakių mikroblaidingo ir lūpų mikropigmentacijos procedūras! Žiauriai laiminga esu. Net negalėjau sulaukt kol viskas sugis. Turėjau parodyt jau dabar“, – džiaugėsi Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius