Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Stasiulytė darbų rutiną paįvairino pasirodymu už baro

Filmavimai, spektakliai ir ilga eilė kitų veiklų. Taip savo kasdienę rutiną apibūdina Ineta Stasiulytė. Nepaisant įtempto darbų maratono, teatro ir televizijos aktorė atranda laiko ir naujiems išbandymams. Praėjusią naktį ji pirmą kartą ėmėsi barmeno vaidmens.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / „Žvaigždė už baro“ nuotr.

Projekte „Žvaigždė už baro“ dalyvaujančių pramogų pasaulio įžymybių gretose tarp skirtingų sričių garsenybių ima pirmauti aktorystės meno atstovai. Barmeno amplua jėgas jau išbandė Ramūnas Rudokas, Andrius Žiurauskas, Gytis Ivanauskas, Mantas Stonkus ir Vitalijus Cololo, o vakar šią vyrišką kompaniją papildė ir I.Stasiulytė.

„Šeštą valandą ryte jau turiu būti žvali ir besišypsanti – laukia filmavimai Vilniuje, – prieš debiutinį pasirodymą kokteilių bare „Basement by BarBar‘a“ prasitarė vakaro viešnia. – Pastaruoju metu gyvenu ypač intensyviai, todėl branginu kiekvieną laisvesnę akimirką, kurių pasitaiko itin retai. Tikriausiai todėl kokteilių baruose paprastai nesilankau. Šis vakaras bus puiki proga pajusti, kokiu ritmu gyvena klubinėtojai, o kartu ir apie kokteilius bei jų gamybą sužinosiu šį tą daugiau.

„Žvaigždė už baro“ nuotr./Ineta Stasiulytė
„Žvaigždė už baro“ nuotr./Ineta Stasiulytė

Man patinka išbandyti naujas profesijas. Be to, tai yra unikali galimybė papildyti savo personažų kolekciją, nes tokiuose vakarėliuose jų gali sutikti daug ir labai įvairių.“

Iš televizijos ir kino ekranų gerai pažįstama aktorė savo pasirodymą pradėjo po vidurnakčio, o baigė visai paryčiais. Įsisukusi į nuolatinį veiksmą už baro, ji nebekreipė dėmesio į laikrodį ir veikiausiai primiršo duotą pažadą pernelyg ilgai neužsibūti.

Darbą už baro tarp tikrų šios srities profesionalų Ineta išmėgino pirmąkart gyvenime. Iki tol ji teigė nė neįsivaizdavusi, ką tai reiškia, o sunkiausia barmeno darbo dalimi įvardijo kantrų išstovėjimą ant kojų iki pat paryčių. Baro naujokė netrukus pati įsitikino neklydusi, mat per naktį ji nė akimirkai neprisėdo pailsinti kojų.

„Žvaigždė už baro“ nuotr./Ineta Stasiulytė
„Žvaigždė už baro“ nuotr./Ineta Stasiulytė

Vis dėlto energija tryškusi ir visą vakarą plačiai besišypsojusi aktorė spėjo ne vien gaminti savo firminius kokteilius, bet ir skyrė daug laiko bendravimui su publika. Nemažai lankytojų pasinaudojo proga su populiarių lietuviškų filmų heroje įsiamžinti asmenukėse.

„Geras barmenas turi pasižymėti keliomis savybėmis. Pirmiausia, jis turi būti pozityvus žmogus, kuris per dieną semiasi energijos, o naktimis ją dosniai išdalija baro lankytojams. Taip pat turėtų nevartoti alkoholio ir skatinti kitus daryti tą patį. Žinoma, aš juokauju“, – kvatodama pareiškė I.Stasiulytė ir čia pat pridūrė, kad dirbant už baro, kaip ir bet kurioje kitoje veikloje, nepamaišytų aktoriniai sugebėjimai.

„Žvaigždė už baro“ nuotr./Ineta Stasiulytė
„Žvaigždė už baro“ nuotr./Ineta Stasiulytė

Kitą savaitę projekte „Žvaigždė už baro“ estafetę iš aktorės I.Stasiulytės turėtų perimti DJ Sezzy. Ar žinomas klubinės muzikos atlikėjas susilaikys neprisilietęs prie didžėjaus pulto bei mikrofono, lankytojai pamatys vėlų ketvirtadienio vakarą.

Prieš savaitę kokteilių bare „Basement“ šeimininkavo taip pat didžėjų gildijos atstovas – radijo laidų vedėjas Marius Šmitas. Jo surengto ugningo šou akimirkos užfiksuotos vaizdo klipe:

VIDEO: Žvaigždė už baro - Marius Šmitas at BASEMENT by BarBar'a

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius