-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas laukia šeimos pagausėjimo: rudenį gims poros pirmagimis

Ramūs, laimingi ir retkarčiais dar patys besistebintys artėjančiais gyvenimo pokyčiais. Tokiomis emocijomis gyvena aktorė Ineta Stasiulytė (38) ir šokėjas Deividas Meškauskas (30). Du vaikus iš ankstesnių santykių turinti pora po aštuonerių metų draugystės džiaugiasi išsvajota dovana – laukiasi savo pirmagimio, praneša 15min.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Su Ineta Stasiulyte ir Deividu Meškausku 15min susitiko praėjus vos kelioms dienoms po jų atostogų Balyje. Tris savaites pora narstė egzotiškojo krašto vietoves, nardė, plaukiojo ir mėgavosi įspūdžių paieškomis. Kada dar, jei ne dabar? Juolab, kad po Balį pora keliavo jau ne dviese, o trise.

„Būna „honeymoon“, o pas mus buvo „babymoon“, – šypsojosi Ineta ir Deivydas, davę išskirtinį interviu portalui 15min.

Pora, kurios meilė prasidėjo 2010 metais projekte „Šok su manimi“, per savo bendrą gyvenimą ir patys juda lyg šokio ritmu – tai ramiu, tai audringu, bet tikrai nenuobodžiu. Nors abu pripažįsta primiršę, ką reiškia auginti kūdikį, būsimo etapo laukia švytinčiomis akimis.

Asmeninio albumo nuotr./Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko atostogos Balyje
Asmeninio albumo nuotr./Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko atostogos Balyje

Ar šis ypatingas gyvenimo etapas buvo planuotas? O gal tai buvo džiugi netikėta žinia?

Ineta: Į tai žvelgiu plačiau. Manau, kad mums nebūtų paskyrę vaikelio, jei iš aukščiau nematytų, kad abudu esame pasiruošę būti tėvais. Vaikas į pasaulį ateina su tam tikra misija, tampa mūsų mokytoju. Aš pagal tokį planą gyvenu. Ne pagal pačios susidėliotą.

Kai Deividas pyksta ir sako: visai ne taip susiplanavau, sakau: girdi, kažkas krizena. Kiti planuoja, bando susilaukti vaiko ir nepavyksta...

Kokie jausmai užplūdo, kai sužinojote šią žinią? Kaip reagavo Deividas?

Ineta: Natūralu, kad žinia džiugiai nustebino. Visas gyvenimas pasidaro visai kitoks. Ir viskas keičiasi. O Deividui pranešiau labai natūraliai, nebuvo jokių romantinių nukrypimų. Tiesiog abu žinojome, kad tai įvyks. Ir vieną dieną supratome, kad jau. Abiem viskas buvo aišku, juk ne maži vaikai.

Deividas: Tą pačią akimirką supratome, kad viskas bus kitaip. Kad turėsime aiškią sistemą, tvarkaraščius. Atsiras tam tikrų taisyklių. Užmigsime ir atsikelsime pagaliau vienu metu. Dabar vieną naktį užmiegame pirmą nakties, kitą – dešimtą valandą, o aš norėčiau, kad nuo šiol laikytumėmės tikslaus grafiko.

Ineta: Taip, Deividui labai svarbi sistema (juokiasi). Jam blogai, kai sistemos nėra. Ir ačiū Dievui, nes aš būčiau visai nuplaukusi.

Jųdviejų vaikai jau dideli. Deividai, jūsų Adomui 10 metų, o Inetos Upei – 13. Kaip jie priėmė šią žinią? (Ineta dukros susilaukė su atlikėju ir šokių mokytoju Eduardo Gimenezu, o Deividas sūnaus – su dainininke Rūta Ščiogolevaite – red.)

Ineta: Jų nuotaikos keičiasi kas dieną. Iš pat pradžių sureagavo natūraliai. Adomas turi sesę, brolį, tuoj Rūtos šeimoje gims dar vienas vaikas, tai natūraliai sureagavo, kad nieko čia ypatingo. Upė irgi natūraliai pasakė: a, fainai, bet veido išraiška tikrai nieko gero nežadėjo (juokiasi).

Deividas: Dar man pačiam kartais sunku patikėti, kas vyksta, o vaikams išvis sunku suprasti.

Ineta: Taip, net ir man pačiai sunku suprasti, kad mano viduje – gyvas žmogus. Kiekvieną kartą nesuvoki šio stebuklo.

Nerimaujate? O gal kaip tik ramu, kai jau esate tai patyrę?

Deividas: Jaudulio daugiausia kelia mintis, kaip reikės viską suderinti. Nes mūsų darbai labai skiriasi.

Ineta: Aš nesijaudinu, o laukiu. Beprotiškai laukiu, kai galėsiu jį paimti ant rankų. Ir jei su Upe neįsivaizdavau tos akimirkos, jausmo, kai paimi vaiką ant rankų, dabar žinau. Tad ir ramumas visai kitas. Šito nėštumo metu aš labai pasitikiu savo kūnu. Jei jau viduje nešioju vaikelį, nereikia jaudintis, ar jis ten auga gerai, ar negerai. Pirmojo nėštumo metu pas gydytoją norėjau eiti kas savaitę, o dabar beveik galiu atsisakyti ir visai neiti pas daktarus. Atsirado pasitikėjimas, kad viskas savaime susiklostys gerai.

– Ineta, ar šis laukimas kitoks? Gal pristabdysite darbus, kūrybinius projektus?

Gimdymas planuojamas rugsėjo pabaigoje, o su Vaigausku (aktorius Aistis Mickevičius – red.) rugsėjo pirmąją turime renginį. Lipsiu į sceną su aštuonių mėnesių pilvu (juokiasi). O rugpjūčio mėnesį vaidinsiu filme „Tarp mūsų, mergaičių“ vaikelio besilaukiančią moterį. Bet tai nėra pirmas kartais, kai filmuojuosi nėščia. Kai laukiausi Upės irgi vaidinau būdama penktą mėnesį nėščia.

Visą interviu su Ineta Stasiulyte ir Deividu Meškausku portale 15min skaitykite netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius