-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas viešai prabilo apie savo jausmus

Iki šiol viešumos vengusi pora – aktorė Ineta Stasiulytė ir šokėjas Deivydas Meškauskas – viešai prabilo apie savo jausmus.
Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

Pora dalyvavo „Lietuvos ryto“ televizijos žaidime „Ilgai ir laimingai“, kur kartu gyvenantys mylimieji bando įrodyti, jog puikiai vienas kitą pažįsta. Inetos ir Deivydo priešininkai – „El Fuego“ gupės narys Jonas Sakalauskas su žmona Agne ir aktorė Donata Kielaitė su sužadėtiniu Valdemaru. Šią laidą žiūrovai galės išvysti penktadienį, rugsėjo 23 dieną, 19 valandą.

Žaidime pora prisiminė pirmąsias savo pažinties akimirkas. Kaip pasakojo Deivydas, jis labai žavėjosi Ineta kaip profesionalia aktore, tad pirmus kartus net nedrįso į ją kreiptis „Tu“. Tačiau linksmas Inetos būdas ir subtilus humoras greit išsklaidė susikaustymą, ir tarp žavių šokio partnerių ėmė megztis vis šiltesnis ryšys.

Laidos „Ilgai ir laimingai“ filmavimo metu pora vis drąsiau fantazavo jiems pateikiamų klausimų temomis. Paklausta, kuo norėtų paversti Deivydą, Ineta nesutriko ir savo naują meilę prilygino angelui. „Paversčiau jį angelo skulptūrėle ir pasidėčiau, kad visada būtų šalia manęs“, – sakė ji. Deivydas atskleidė, kokia savo kūno dalimi labiausiai didžiuojasi ir dėl to pirmiausia ją apnuogintų žaidime iš nusirenginėjimo. O kuri jo kūno dalis labiausiai traukia Inetą? Taip pat laidos žiūrovai sužinos, koks buvo paskutinis Deivydo pažadas mylimajai ir ką jis turi padaryti, jei nori, kad jų vakaras baigtųsi „ilgai ir laimingai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius