-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inetos Stasiulytės virsmas į Juozą Erlicką: „Sunkiausia buvo „atjungti“ viršutinę lūpą“

„Pakartok!“ šou pažiba Ineta Stasiulytė sulaukė išties nelengvos užduoties – suvaidinti humoristą, poetą, dramaturgą Juozą Erlicką. Tačiau ji nebuvo vienintelė pirmadienio vakarą žengusi į sceną – žiūrovų laukė keturių aktorių pasirodymai.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / „Pakartok!“ nuotr.

Kaip pastebėjo akyli projekto žiūrovai, Inetai dažniausiai tenka vaidinti būtent žinomus vyrus. Tačiau Inetos tai negąsdina – talentinga aktorė sugeba įsikūnyti į bet ką. Ruošiantis J.Erlicko vaidmeniui, sunkiausia Inetai buvo kaip pati sakė – „atjungti“ viršutinę lūpą.

„Reikia pakelti gomurį, nuo kurio atsiranda vėmimo jausmas. Supratau, kodėl jis taip lėtai kalba, nes kitaip neįmanoma perteikti šių minčių ir nėra rizikos nusišnekėti“, – sakė I.Sasiulytė.

„Pakartok!“ nuotr./Ineta Stasiulytė
„Pakartok!“ nuotr./Ineta Stasiulytė
Juozo Siruso nuotr./Juozas Erlickas
Juozo Siruso nuotr./Juozas Erlickas

Profesionalių aktorių pasirodymus vertina trys komisijos nariai: humoristas Mantas Katleris, aktorė Kristina Kazlauskaitė ir choreografas Gytis Ivanauskas. I.Stasiulytės panašumas ir vaidyba visiems atėmė žadą. K.Kazlauskaitė verkė iš juoko, M.Katleris krito ant stalo, o G.Ivanauskas kvatojo per visą salę.

„Į Inetą yra geriausia žiūrėti, bet blogiausia komentuoti. Aš mėgstu pasakyti, kas buvo blogai. Čia nėra nieko, ką būtų galima kitaip padaryti. Jei reikėtų įvertinti šio pasirodymo grimą, įsikūnijimą, „bajerius“ – viskas būtų dešimt“, – gražių žodžių negailėjo M.Katleris.

„Pakartok!“ nuotr./Ineta Stasiulytė
„Pakartok!“ nuotr./Ineta Stasiulytė

„Atrodo, kad visi žodžiai per primityvūs. Aš nežinau, kiek čia reikia dirbti, kad išgautumei iš tokios trapios moteriškaitės Erlicko natas, tembrą, mąstymą. Ačiū, Ineta“, – gyrė K.Kazlauskaitė.

„Apie tekstus, personažą aš jau nebekalbėsiu. Man gražiausias dalykas šios pauzės tarp klausimų ir atsakymų ir tas daug darančio žmogaus beviltiškas žvilgsnis“, – sakė G.Ivanauskas.

„Pakartok!“ – pirmadienį, 20 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius