Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Jankauskaitė Trakų pilyje surengė paskutinį vasaros koncertą: scenoje – meilė ir aštrūs pokštai

Penktadienio vakarą Trakų pilies kieme talentingoji Inga Jankauskaitė surengė didžiausią šios vasaros koncertą „Mano vienintelis“. Istorinėje vietoje vykusio pasirodymo nepraleido ir Ingos širdies draugas, aktorius Arnoldas Eisimantas.
Inga Jankauskaitė; Arnoldas Eisimantas ir Leonas Somovas su šeima
Inga Jankauskaitė; Arnoldas Eisimantas ir Leonas Somovas su šeima / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Paskutiniu metu aktyviai koncertuojanti I.Jankauskaitė, dar šį pavasarį pristačiusi savo albumą „Mano vienintelis“, surengė jau ne vieną didesnį koncertą, kuriais klausytojai liko sužavėti.

Penktadienio vakarą moteris surengė paskutinį šią vasarą koncertą, kuriame pasirodė kartu su grupe bei pritariančiosiomis vokalistėmis.

Šį vakarą koncertą pradėjo pianino miniatiūras ir ambientinės muzikos kūrinius atliekantis Darius Žičkus-Nazcaman, kurio muzika tarp pilies sienų puikiai derėjo.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė

Lygiai 21 valandą žengė ir pati I.Jankauskaitė. Pradėjusi koncertą kūriniu „Banginis“, moteris sulaukė gausybės aplodismentų. Pasirodymo metu skambėjo ir daugiau kūrinių iš neseniai išleisto albumo „Mano vienintelis“.

Koncerte Inga nevengė ir papokštauti. „Žiūrėjau šiandien į šiuos Trakų pilies aukštus bokštus ir kaip tik naršydama perskaičiau, kad Rusijoje besimylinti pora iškrito iš devinto aukšto. Simboliška, bet dabar atliksiu kūrinį „Saugok save“,– juokavo I.Jankauskaitė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka

Ne vieną kartą Inga padėkojo ir kartu su ja muziką kuriantiems bičiuliams – Justinui Jaručiui, su kuriuo sukūrė dainą „Šoku viena“, taip pat Leonui Somovui, kuris į koncertą atvyko su viešumoje retai matoma šeima.

Kūrinius „Skirtingi pasauliai“ ir „Mylėti nelengva“ talentingoji I.Jankauskaitė atliko kartu su šių metų Lietuvos atstovu „Eurovizijos“ konkurse Jurijumi Veklenko.

„Ir šeima, ir draugai, ir kolegos žino – smulkmenos man neegzistuoja. Man svarbu viskas, nes iš milijono puzlės detalių susideda visuma – atmosfera! Štai, kas koncerte svarbiausia!“, – atvirauja moteris.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė

Jau anksčiau Inga yra pasakojusi, kad pasirodymas Trakų pilies kieme – ypatingas, nes tai vieta su istorija ir savo atmosfera.

„Būna aikštelių, kuriose viską reik augint nuo nulio ir yra tokių, kaip Trakai. Sena su nauja, legenda su realybe, akmuo su vandeniu, kaip muzika su tekstu – savo priešybe jungiasi taip stipriai, kad gera vien būti ten. O dalintis momentu yra viskas, ką galime vienas kitam duoti. Aš laukiu. „Pasimelsiu pasipuošiu“ kaip dainuoju Lelijoj“ , – pasakoja Inga.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

VIDEO: Inga Jankauskaitė išskirtiniame interviu: apie pokyčius karjeroje, nekalbadienius ir instagramą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius