-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Jankauskaitė: „Žinau, kad tiesiog reikia gyventi pagal savo prigimtį“

„Pagalvojau, kad praėjo kone dešimt metų nuo paskutinio interviu, ir nors tai man vis dar kelia didžiulį stresą, šį kartą yra dėmesio verta priežastis pasikalbėti“, – šypteli aktorė, TV laidų vedėja Inga Jankauskaitė (34).
Inga Jankauskaitė
Inga Jankauskaitė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Kalbėtis tikrai yra apie ką – jau netrukus prasidės dvylikos koncertų turas „Gyvai. Inga Jankauskaitė“, laukia vaidmuo Klaipėdos dramos teatre, o dar – darbas televizijoje, motinystė ir ją įprasminę trys vaikai, gyvenimas Klaipėdoje... Kodėl vienas mylimiausių televizijos veidų taip vengia žiniasklaidos dėmesio? 

„Gyventi reikia tyliai. Ir saugoti tylą savyje..., – interviu žurnalui „Žmonės“ sakė Inga Jankauskaitė. – Aš labai vengiu žodžio „laimė“. Man tikslesnis atrodo tylus vidinės ramybės pojūtis, kurį atneša taika su savimi ir tvirtas žinojimas, kad esi savo vietoje. Jaučiuosi absoliučiai laisva: nuo paieškų, nusivylimų, nuo „sliekų“ kapstymo... Mano vertybės man yra aiškios. Seniai esu jas pasirinkusi ir žinau, kad tiesiog reikia gyventi pagal savo prigimtį“.

Išskirtinis Ingos Jankauskaitės interviu – šios savaitės „Žmonėse“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius