Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Inga Stumbrienė Helovino proga tapo tamsiojo pasaulio valdove: „Nebijau pasirodyti negraži“

Verslininkės Ingos Stumbrienės šeimoje Helovinas – itin laukiama šventė. Kasmet namuose rengiami vakarėliai, skaptuojami moliūgai, pasakojamos baisios istorijos, o ir kostiumams skiriamas didelis dėmesys. Šiemet I.Stumbrienė įkūnijo tamsiojo pasaulio karalienę, o dėl gąsdinančio įvaizdžio teko gerokai pasistengti.
Ingos Stumbrienės Helovino įvaizdis
Ingos Stumbrienės Helovino įvaizdis / Asmeninio albumo nuotr.

Nors Lietuvoje Helovino šventės tradicijos dar gana trapios, tačiau Inga Stumbrienė spalio 31-osios vakaro neįsivaizduoja be į šeimos namus besirenkančių svečių, kurie privalo savo išmonę pademonstruoti šiurpą keliančiais kostiumais, ar šventinių dekoracijų.

„Pradėjau ruoštis prieš kelis mėnesius, kol susipirkau visus voriukus, monstriukus ir kitus pabaisiukus. Vyrauja daug nuomonių apie Helovino šventę, bet mūsų šeimoje ši diena labai laukiama“, – sako Inga.

Pati Inga šiai šventei ruoštis pradėjo prieš kelis mėnesius, o gera repeticija tapo Helovinui skirto įvaizdžio kūrimas. Sulaukusi vizažistės pasiūlymo, I.Stumbrienė įkūnijo mistinę būtybę.

„Nusprendėme padaryti kažką baisaus Helovino dienai, štai ir rezultatas“, – kalbėdama su 15min juokiasi Inga.

Asmeninio albumo nuotr. /Ingos Stumbrienės Helovino įvaizdis
Asmeninio albumo nuotr. /Ingos Stumbrienės Helovino įvaizdis

Žinoma moteris sako, kad išvydusi galutinį rezultatą ji neslėpė džiaugsmo, nors dėl įvaizdžio teko ilgokai pasėdėti vizažistės kėdėje. Vien tik apie keturias valandas buvo kuriamas vizažas, vėliau laukė ir fotosesija. Tiesa, kaip juokiasi Inga, ilgiausiai užtruko viską nusivalyti.

„Su įvaizdį kūrusia vizažiste susipažinau prieš kelis mėnesius, turėjome bendrą fotosesiją. Ji užsiminė mėgstanti kurti įvairius įvaizdžius, taip ir gimė idėja sugalvoti kažką unikalesnio.

Sakė, kad daugelis moterų labai bijo transformuotis, bijo pasirodyti negražiomis, o man – priešingai. Dažniausiai fotosesijoje mane padaro gražią, švelnią moterį, o ši šventė man suteikia progą pabūti visiškai kitokia. Norėjosi, kad mane padarytų kuo baisesnę ir šiurpesnę“, – sako I.Stumbrienė.

Ingos Stumbrienės Helovino įvaizdis – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius