Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Inga Stumbrienė pirmą kartą čiuožė snieglente: „Jau spėjau pamilti šį sportą“

Inga Stumbrienė nusprendė sekti savo šeimos pavyzdžiu – šeštadienio vakarą pirmą kartą išbandė čiuožimą snieglente. Po kelių nesėkmingų bandymų Ingai nusileisti vis tik pavyko ir yra įsitikinusi – jai gimė nauja aistra žiemos sportui.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Asmeninio albumo nuotr.

„Mano šeima labai dažnai čiuožia su slidėmis ar snieglente. Spontaniškai pasiūlė, gal norėčiau važiuoti kartu. Kadangi didelių planų neturėjau, sutikau. Paskui galvojau, kad galbūt neveltui ryžausi šiai avantiūrai“, – 15min pasakojo I.Stumbrienė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė

I.Stumbrienė sakė, kad jos vyras Aivaras dažniausiai leidžiasi su snieglente, todėl, nenorėdama nusileisti, ir ji stvėrė ne slides.

„Pastatė ant snieglentės mane ir pasakė „čiuožk“. Nei kaip stabdyti, nei kaip vairuoti, nieko nepaaiškino (juokiasi). Kelis kartus nučiuožiau pakankamai nesėkmingai, teko nukristi ne vieną sykį. Po kelių kritimų sėdėjau ir galvojau, ką aš čia darau, bet susiėmiau ir pamąsčiau: jeigu kitems išeina, kodėl man gali neišeiti? O kai išeina, pasirodo, labai smagu“, – teigė I.Stumbrienė.

I.Stumbrienė sakė, kad stebėjo, kaip čiuožė kiti, stengėsi atkartoti judesius ir... jai pavyko.

„Iš tikrųjų, niekada nemaniau, kad man gali patikti žiemos sportas, bet vakar, nors tai buvo pirmas kartas, jau spėjau pamilti šį sportą, nes iš tikrųjų buvo fantastika“, – šypsojosi I.Stumbrienė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė

I.Stumbrienė pasakojo, kad čiuoš dar ne kartą, tačiau kodėl šio sporto ji neišbandė anksčiau?

„Visuomet, kai ateina žiema, didžioji dalis mūsų draugų važiuoja slidinėti į kalnus. Aš visą laiką sakydavau, ko važiuoti ten, kur yra dar šalčiau? Visada rinkdavausi egzotines keliones, kur yra šilta, ramu. Galbūt net buvau tokio charakterio, kad man geriau ramiai, saugiai. Juo labiau, kai esu mažamečių vaikų mama, man atrodo, kad mamai negalima daryti tokių dalykų, ji negali rodyt tokio pavyzdžio. Na, bet ir vaikai čiuožinėja, supratau, kad jiems tai yra smagu, todėl ryžausi ir aš“, – 15min pasakojo I.Stumbrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius