Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internete pasirodė pirmoji „Serialo“ su Mindaugu Papinigiu ir Vitalija Mockevičiūte serija

Pirmadienį internete it virusas ėmė plisti pirmoji aktoriaus Mariaus Čižausko sukurto serialo serija. Tik internete rodomas serialas taip ir vadinasi – „Serialas“, jis skirtas gerą humorą mėgstančiam jaunimui. Pirmojoje serialo serijoje pasirodė ir televizijos bei teatro aktorė Vitalija Mockevičiūtė – jai teko herojaus Evaldo motinos vaidmuo.
Vitalija Mockevičiūtė
Vitalija Mockevičiūtė / Youtube.com stop kadras

Žmonės.lt jau išsamiai pristatė naująjį internete rodomą serialą. Be paties M.Čižausko, seriale galima pamatyti ir kitus jaunuosius aktorius – Mindaugą Papinigį, Marių Repšį, Žilviną Tratą, taip pat Kęstutį Vilčinską ir kitus.

Pirmoji serialo serija dienos šviesą išvydo pirmadienio popietę, anksčiau jau buvo pristatytas jo anonsas. Šioje serijoje žiūrovams pristatomi serialo herojai, jie filmuojami parodijuojant realybės šou formatą.

Drauge su jaunaisiais aktoriais šioje serijoje nusifilmavo ir žinoma teatro bei televizijos aktorė V.Mockevičiūtė – suvaidino herojaus Evaldo (akt. M.Papinigis), išsiskiriančio chuliganiškumu, motiną.

V.Mockevičiūtė pirmoje serijoje pasižymėjo kaip hyperaktyvi, sūnų itin mylinti ir besididžiuojanti juo mama, kuriai džiaugsmą kelia pasibūvimai kartu su jaunimu. Idant būtų juokingiau, ji žiūrovams pristatyta kaip homofobė, taip pat - stereotipais grįsto mąstymo.

VIDEO: Pirmoji „Serialo“ serija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius