-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irena Matijošaitienė: nori tapti milijoniere? Ištekėk už milijonieriaus!

Išgirdusi Agnės Armoškaitės klausimą „Ar lengva Lietuvoje tapti milijoniere?”, viena turtingiausių Lietuvos moterų Irena Matijošaitienė atsakė: „Lengva, ištekėk už milijonieriaus! Kitas reikalas − pačiai užsidirbti.“
Irena Matijošaitienė
Irena Matijošaitienė / BFL nuotr.

Kasdienėje pokalbių laidoje „Ką manai?“, kurią TV3 rodys lapkričio 4 dieną, penktadienį, 17.40 val., turtingos, gražios ir šarmingos moterys dalinsis savo patirtimi, kaip susikrauti turtus, su kokiais sunkumais teko susidurti, diskutuos, kaip suderinti moteriškumą, šeimą ir verslą. 

I.Matijošaitienė pasakos apie savo verslo pradžią – kadaise ji augino ir vežiojo į turgų gėles, o jos spintoje kabėjo vos vienas plisuotas sijonas ir vilnonis megztinis.

„Konkurencija versle didžiulė, daug kas nori tau pakenkti, tave sužlugdyti, bet aš nepalūžau, nes žiūrėjau į viską kaip į upę, įsivaizduodama, kad ja plaukia priešų lavonai“, – sakys kolegiją įkūrusi dizainerė Giedrė Fledžinskienė.

Laidoje taip pat dalyvaus po tėvo mirties didelės statybų bendrovės „Skirnuva“ vadove tapusi Jurgita Stasiukynaitė-Bažanovienė. Jauna, smulki moteris pasakos, kaip susidoroja su visomis pareigomis – nė metams nepraėjus po tėvo mirties, ji perėmė ir tvirtai laiko įmonės vairą, nors namie jos laukia vyras ir trys maži vaikai.

Verslininkė Gabija Mikalauskienė karjerą pradėjo pardavinėdama ledus, o privačią kolegiją kartu su mama atidarė dar būdama moksleivė. Moteris bus atvira – nuolat užsiėmusiai ir aktyviai moteriai nepavyko išsaugoti savo santuokos.

„Moterims versle daug didesni reikalavimai negu vyrams“, – sutiks visos laidos „Ką manai?” dalyvės.

Atviros ir jautrios diskusijos laidoje „Ką manai?“ – šiokiadieniais 17.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius