-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irenai Starošaitei teko koncertuoti net Henrikui Daktarui, nors ir bijojo

Krizei gilėjant ir netylant žinioms apie vis gausėjančius nusikaltimus, šį penktadienį „Auksinėje blykstėje” specialistai negailės patarimų, kaip apsisaugoti nuo ilgapirščių, nukentėję dalysis patirtimi, o kasdien su kriminalais susiduriantys asmenys aiškins, kuo dabartiniai nusikaltimai skiriasi nuo ankstesnių. Taip pat žiūrovai išgirs garsių žmonių istorijų apie sąsajas su įtartinos praeities asmenimis.
Irena Starošaitė
Irena Starošaitė / „Scanpix“ nuotr.

Apie bendravimą su kriminalinio pasaulio atstovais „Auksinėje blykstėje“ kalbėjo ir atlikėja Irena Starošaitė. Laidos žiūrovai sužinos, kas sieja šią žavią dainininkę ir neseniai sučiuptą Henriką Daktarą. Irena prisipažino dainavusi šio nusikaltėlio vestuvių sukakties šventėje bei bendravusi su jo žmona. Jau daug metų pačią įvairiausią publiką linksminanti moteris atviravo, kad yra tekę koncertuoti scenos prieigą saugant apsaugos darbuotojams, mat nusikalstamo pasaulio atstovai leisdavo sau ropštis ant scenos, o tai atlikėjai keldavo baimę.

Nors pramogų pasaulyje kalbama apie Žilvino Žvagulio klystkelius, jo sutuoktinė teigė, jog privataus detektyvo tikrai nesamdytų, kad išsiaiškintų, ką vyras veikia vakarais. Žilvinas taip pat tvirtino pasitikintis žmona ir dievagojosi klystkeliais neinantis.

„Auksinė blykstė“ I.Starošaitei parengė malonią staigmeną. Moteris jau netrukus švęs gimtadienį, tad gavo iš laidos atstovų siurprizą – linkėjimus ir dovaną nuo žavaus ir garsaus viengungio. Spėliodama, kas jis galėtų būti, Irena įvardijo Marijoną Mikutavičių. Tačiau ypatingą dovaną I.Starošaitei siuntė Jogaila Morkūnas, kurio teigimu, didžiausios dovanos Irena verta jau vien dėl to, kad tiek metų gyvena su Ž.Žvaguliu.

Dar negirdėti faktai ir įdomios garsių žmonių sąsajos jau šį penktadienį 19 val. „Auksinėje blykstėje” per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius