-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė gerbėjus nustebino šešerius metus slėpta miela tatuiruote

Buvo laikai, kuomet tatuiruotes daugiausia darėsi jūreiviai, kareiviai ir baikeriai. Tačiau šiais laikais bent jau smulkų niekutį turi veik kas antras planetos žmogus. Grupės „Studentės“ lyderė Irūna Puzaraitė (22) – ne išimtis. Pasirodo, ant savo dešinio peties ji turi mielą, mažą delniuką, kurį pasidarė dar būdama 16-os metų.
Irūnos Puzaraitės tatuiruotė
Irūnos Puzaraitės tatuiruotė / Luko Balandžio nuotr.

„Delno formos tatuiruotę pasirinkau visiškai ekspromtu. Man niekuomet nepatiko driežiukai, drakoniukai, drugeliai,  jūrų arkliukai, skorpionai ar šiaip kokie nors raštai, todėl ir pasidariau delną. Jis buvo toks neutralus simbolis, neturintis konkrečios reikšmės, bet dėl to ši tatuiruotė man atrodė nenuobodi“, – portalui Žmonės.lt paaiškino Irūna.

Irūna patikino, kad šitokį savo tatuiruotės piešinį ji rado vienos knygos puslapio kamputyje. Mergina delną išsididino ir suskubo į tatuiruočių saloną, kuo greičiau pasidaryti tatuiruotės.

„Tai yra mano vienintelė tatuiruotė, bet jau planuoju ir antrą. Žinote, sako, kad čia yra liga – pasidarai vieną ir negali sustoti. Baisiausia, kad mano tatuiruotės tarpusavyje nesiderins. Be to, sakiau, kad delniukas ant mano peties neturi kažkokius ypatingos reikšmės, tad kai darysiuosi naują tatuiruotę, būtinai noriu, kad ji turėtų prasmę“, – patikino Irūna, prieš šešerius metus už piešinį ant kūno sumokėjusi vos 100 litų.

Luko Balandžio nuotr./Irūnos Puzaraitės tatuiruotė
Luko Balandžio nuotr./Irūnos Puzaraitės tatuiruotė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius