-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė: „Šita mažvaikė jums dar ne tiek parodys!“ (papildyta gegužės 8 d.)

„Gundanti viliokė“, „seksualumu spinduliuojanti gražuolė“ – tokie epitetai dabar lipdomi grupės „Studentės“ narei, „Žvaigždžių duetų“ favoritei Irūnai Puzaraitei. Neseniai prieš fotoobjektyvą nusimetusi drabužius ir taip sukėlusi ažiotažą mergina ryžosi dar vienai seksualiai fotosesijai žurnale „Privatu!“.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Irūna Puzaraitė.
Gimimo data, vieta: 1990 02 12, Lazdijai. 20 m.
Šeima, kurioje gimė: mama – Ramutė, tėvas – Gintaras; turi brolį Adrijų ir seserį Inetą.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.
Mokslai: Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete studijuoja ekonomiką.

Irūna, iš pradžių pakalbėkime apie pastaruosius Tavo gyvenimo mėnesius. Atrodo, vos spėji suktis: kelionės iš Marijampolės į Vilnių, filmavimai, fotosesijos, interviu... Patinka toks gyvenimas?

Tiesą pasakius, jau 16 metų esu gana užimta ir nuolat lakstanti, todėl negaliu sakyti, kad dabar mano gyvenime yra kažkokių esminių pokyčių. Niekada neturėjau daug laisvo laiko. Kad spėčiau, tekdavo viską kruopščiai planuoti. Tačiau dėl dalyvavimo „Žvaigždžių duetuose“ mano dienotvarkė tapo dar įtemptesnė. Bene daugiausia laiko suryja kelionės iš Suvalkijos į sostinę.

G. Žilinsko nuotr./Irūna Puzaraitė
G. Žilinsko nuotr./Irūna Puzaraitė

Bet Tu kaifuoji nuo šios veiklos, ar ne?

Žiauriai! Bet kokiomis sąlygomis sieksiu karjeros šou pasaulyje. Esu pasiryžusi kartais paaukoti ir savo sveikatą, mokslus, laiką su šeima ir draugais.

Ne per didelė viso to kaina?

Kadangi muzika yra mano gyvenimas ir ateitį sieju tik su šia sritimi, todėl dabar darau viską, kad tik neatleisčiau vadelių.

Pastaruoju metu ypač akcentuoji, kad dėl karjeros jau geriau būsi vienišė, nei nuolat išgyvensi dramas ir pavydo scenas su draugu. Esi jauna, daili, mergina, tad kaip išbūsi be vaikino?

Viskam savas laikas. Šiandien kol kas visą dėmesį skiriu darbui, vėliau turbūt ateis momentas, kai reikės artimo žmogaus. Tai neišvengiama. Bet kai visa tai nutiks, tuomet ir galvosiu, ką daryti (šypteli). Tada reikės derinti karjerą ir asmeninius santykius. Šiuo metu man viskas labai gerai ir be antrosios pusės. Nieko specialiai neieškau.

Tai laikaisi celibato?

Dabar jau taip (juokiasi). Bet aš to nesureikšminu ir neverkiu kampe, kad neturiu vaikino ir nesu įsimylėjusi. Be abejo, būna akimirkų, kai pasijuntu vieniša. Pastebėjau, kad tai nutinka man pervargus. Ko tada griebiuosi? Nors mane sunku pravirkdyti, tačiau tokiais momentais aš gerai pažliumbiu į pagalvę ir man taip gera pasidaro... Kitą dieną darbų rezultatai kalba patys už save!

O kodėl, esant sunkioms situacijoms, neverki draugui ant peties?

Man geriau vienai viską išgyventi. Nemėgstu daug kam apie save pasakoti ir atverti širdies.

Pakalbėkime apie tai, jog dabar Tu nuolat pristatoma ne kaip buvusi „Mokinukių“ dainininkė, o kaip subrendusi, seksuali mergina. Ar Tau patinka Tavo naujasis įvaizdis?

Žinoma, kad patinka! Tačiau galiu pasakyti, jog visuomet buvau savimi, niekas per prievartą man įvaizdžio nekūrė ir nebruko. Manau, dabar atėjo metas, kai reikia save parodyti įvairiapusiškiau. Ir čia kalbu ne tik apie erotines fotosesijas. Pastaruoju metu scenoje atsivėriau kaip asmenybė, bet dar ne viską parodžiau, ką sugebu.

V. Ovadnevo nuotr./Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis
V. Ovadnevo nuotr./Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis

Po pirmos atviros Tavo fotosesijos ir seksualumu spinduliuojančių pasirodymų scenoje atlikėjas Kastytis Kerbedis Tave išvadino mažvaike. Tai Tave įskaudino?

Žinai, aš tuo metu valiausi lūpų dažus, todėl nekreipiau dėmesio į šią pastabą (juokiasi). Galiu drąsiai sakyti, kad šita mažvaikė jums dar ne tiek parodys!

Kaip suprantu, seksualios fotosesijos Tau nėra tabu...

Kai sulaukiau pirmo pasiūlymo, ilgai negalvojau. Juk ne kasdien tokių būna! Fotografavausi niekieno neverčiama – tik dėl savęs, nes pati to norėjau. Dažnai stebėdavau gražias, estetiškas ir nevulgarias moterų fotosesijas. Tuo metu galvodavau, kad norėčiau atsidurti jų vietoje.

Ko Tu sieki erotinėmis nuotraukomis?

Noriu parodyti, kokia subtili gali būti moteris. Nereikia vulgarumo ir nuogumo. Tam, kad atsiskleistų dailiosios lyties grožis, reikia išlikti paslaptingai.

Tai nuogo vyro kūnas Tau nėra toks patrauklus, koks būtų pridengtas?

Daug nuogų vyrų nuotraukų nemačiau (juokiasi). Juk nėra tokių specialių žurnalų. Nuogas vyras yra nuogas, todėl geriau, kai jis būna paslaptingas. Mėgstu subtilumą.

Merginoms, ypač iš pramogų pasaulio, dabar itin populiaru darytis plastines operacijas: didintis krūtis, užpakaliukus, lūpas... Ką Tu apie tai manai?

Jei mergina savimi nepatenkinta, kodėl gi ne?! Vis dėlto natūralumas yra gražiausias. Tikrai neatmetu galimybės, kad kada nors pasididinsiu krūtinę. Pati to norėčiau. Bet jei tai įvyktų, niekam nesigirčiau. Kvaila būtų sakyti: „Sveiki, aš – Irūna Puzaraitė. Mano krūtinė – padidinta.“ (juokiasi) tačiau kitų kūno dalių nenorėčiau tobulinti. Man patinka mano užpakaliukas ir lūpos.

„Tikrai neatmetu galimybės, kad kada nors pasididinsiu krūtinę. Pati to norėčiau. Bet jei tai įvyktų, niekam nesigirčiau. Kvaila būtų sakyti: „Sveiki, aš – Irūna Puzaraitė. Mano krūtinė – padidinta.“

Grožio paslaptys
Morkos, morkos ir dar kartą morkos

Irūna Puzaraitė dažnai sulaukia komplimentų dėl išvaizdos. Įdomu, kokia yra dainininkės grožio paslaptis?
„Tai elementaru. Svarbiausia – daug miegoti. Man geriausia atsijungti bent dešimčiai valandų. Tik retai kada taip pavyksta“, – atvirauja Irūna.
Kita merginos grožio paslaptis – morkų sultys. Maitinimosi įstaigose I. Puzaraitė užsisako šviežiai spaustų morkų sulčių. „Be jų negaliu! Be to, nevalgau saldumynų, vietoj riebių patiekalų renkuosi salotas“, – grožio paslaptimis dalijasi pašnekovė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius