Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Iš pirmų lūpų: draugų ir tėvų linkėjimai N.Bunkei ir E.Eidėjui, vestuvių detalės

Ketvirtadienio popietę sostinėje susituokė viena ryškiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų atlikėja, verslininkė Natalija Bunkė ir jos išrinktasis Edgaras Eidėjus, o ceremonijos nepraleido šeimos nariai ir bičiuliai, tarp kurių ir žinomi žmonės. 15min kalbinta nuotakos sesuo Kristina Ivanova atskleidė jauniesiems išrinkusi originalią dovaną, Natalijos tėvai žentui negailėjo komplimentų, o liudininkais tapę Simona ir Jonas Nainiai pasidalijo šviežiausiais šventės įspūdžiais.

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus meilę vienas kitam prisiekė rugsėjo 16-ąją viešbučio ir restorano „Stikliai“ kiemelyje.

Tarp gausybės pasipuošusių svečių – ir žinomi poros bičiuliai. Jaunavedžius sveikino liudininkais tapę drabužių linijos „Nunu“ kūrėja Simona Nainė su vyru muzikos prodiuseriu, didžėjumi Jonu Nainiu, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, „influenceris“, fotografas Naglis Bierancas su mylimuoju fotografu Luku Griciumi, atlikėja Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu, šokėja Kristina Navickaitė, nuotakos sesuo, grožio studijos „Kristina“ įkūrėja Kristina Ivanova ir kiti.

15min kalbinta Natalijos sesuo Kristina neslėpė šiandien esanti puikios nuotaikos. Ji atskleidė ir tai, kokią originalią dovaną įteiks jauniesiems.

„Mes dovanosime jų abiejų vardo žvaigždę. Jie turės savo žvaigždę“, – šyptelėjo K.Ivanova.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Ivanova su draugu Andriumi
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Ivanova su draugu Andriumi

Itin laimingi buvo ir N.Bunkės tėvai. Paklausti apie dukters mylimąjį Edgarą, šie negailėjo jam gerų žodžių.

„Labai patenkinti, labai geras žmogus. Geras žentas. Geriausias iš visų“, – 15min sakė N.Bunkės tėvai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalijos Bunkės tėvai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalijos Bunkės tėvai

„Influenceris“, fotografas Naglis Bierancas taip pat pasidžiaugė jaunųjų laime ir sakė jiems padovanosiąs kažką kelionei į Maljorką, tačiau tikslios dovanos neįvardijo.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalijos Bunkės ir Edgaro Eidėjaus vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalijos Bunkės ir Edgaro Eidėjaus vestuvės

Tuo metu liudininkais tapusius gerus jaunavedžių draugus Simoną ir Joną Nainius 15min pavyko pakalbinti jau po ceremonijos.

„Labai daug laimės ašarų, neįtikėtinai graži, jautri ceremonija, su artimiausiais žmonėmis. Man atrodo, tokia, apie kokią jie svajojo, kokią planavo, kokios norėjo“, – įspūdžiais dalijosi Simona.

„Smagu matyti, kaip žmonės žengia tokį žingsnį. Mes patys žengėme prieš aštuonerius metus, pasakėme, kas jų laukia, vis tik turime patirties“, – kalbėjo Jonas.

VIDEO: „Stikliuose“ susituokė N.Bunkė ir E.Eidėjus: pamatykite išskirtinę nuotakos suknelę

Kadangi Nainiai buvo liudininkai, jie ceremonijos metu papasakojo istoriją, paskaitė paruoštą tekstą apie santuoką. Pora neslepia, kad šventė buvo kupina ir juoko, ir ašarų.

„Visi verkė iš laimės. Nes buvo taip gražu ir taip tikra. Liepa (Norkevičienė – red. past.) gražiai padainavo, grojo graži muzika, – pasakojo S.Nainė. – O jaunųjų įžadai kokie gražūs!“

„Ir gražiausias galbūt momentas buvo, kai Kristupas (N.Bunkės sūnus – red. past.) sakė kalbą, buvo pats parašęs žodžius, po kurių visi verkėme. Apie tai turi būti vestuvės, apie tokias emocijas, kai verki ne iš liūdesio, o iš laimės“, – džiaugėsi J.Nainys.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona ir Jonas Nainiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona ir Jonas Nainiai

Nainiai kartu su jaunavedžiais vestuves visą savaitę švęs Maljorkoje, o paklaustas, ko jiems palinkėtų vedybiniame kelyje, Jonas atsakė: „Yra tokie paprasti labai gražūs žodžiai, kuriuos dažniausiai sako kunigas –ką Dievas sukūrė, lai žmogus niekada neišskiria.“

Daugiau apie vestuves skaitykite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius