Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Jagelavičiūtė teisme skelbia karą: didžiulę ieškinio sumą grindžia jautriais argumentais

Agnės Jagelavičiūtės vardu teisme kalbėjęs advokatas plėtojo mintį, kad įžymi ieškovė nenorėtų atrodyti bloga motina, kuriai karjera ar prekės ženklo įvaizdis rūpi labiau nei jos vaikas. O ką jau kalbėti apie „žudikės“ ar „psichinės ligonės“ epitetus? Arba viešą repliką, kad ji „auka“, dėl neva kritinio 40 metų amžiaus galinti gyventi nebent antrarūšį gyvenimą.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sostinės teismui, nagrinėjančiam įsižeidusia ir apšmeižta pasijutusios stilistės ieškinį, reikia įvertinti, ar tikrai buvo padaryti pažeidimai, kuriuos kompensuotų didelė ieškovės Agnės Volkienės (Jagelavičiūtės) prašoma suma.

15min iš teismo posėdžio pateikia ataskaitą, kuri galėtų suintriguoti ne tik garsių žmonių gyvenimu besidominčius žmonės, bet ir rafinuotų teisinių ginčų profesionalus.

Temidės rūmuose ieškoma intriguojančių atsakymų, ar galima vadinti civiliniais nusikaltimais, pavyzdžiui, tai, kad socialiniame tinkle be „ikona“ pavadintos moters leidimo buvo pavartota jos mergautinė pavardė. Arba vaiko vardas, neišlaikant deramos pagarbos, instagrame buvo parašytas ne tik sutrumpintai, bet dar iš mažosios raidės.

Taikioje dalykinėje atmosferoje vykusio teismo posėdžio metu skambėjo pasiaiškinimai apie Baudžiamojo kodekso reglamentuojamus nusikaltimus (žmogžudystę, privedimą prie savižudybės), teko pasiaiškinti apie vergų išnaudojimo ir psichikos ligų diagnozavimo ypatumus, be to, posėdžio metu be jokios cenzūros skambėjo rusiški ir lietuviški keiksmažodžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius