-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdinga Visvaldo Matijošaičio 60-mečio šventė: 150 svečių, garsūs atlikėjai ir fejerverkai

Balandžio 14-ąją Kauno merui, verslininkui Visvaldui Matijošaičiui sukanka 60 metų. Kai toks jubiliejus – tai ir paminėjimas surengtas itin iškilmingas. Penktadienio vakarą meras savo artimuosius, bičiulius ir kolegas sukvietė į „Žalgirio“ areną, kur visų laukė įspūdinga šventė.
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel, Visvaldas Marijošaitis, Loreta Stonkienė, Arvydas Sabonis su žmona Ingrida
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel, Visvaldas Marijošaitis, Loreta Stonkienė, Arvydas Sabonis su žmona Ingrida / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors ir gimtadienio išvakarėse V.Matijošaitis 15min sakė didelių švenčių nemėgstantis, tačiau šiemet visgi nusprendė paminėti sukaktį. „Grįžęs iš ligoninės ėmiau jaustis kaip svečias šiame pasaulyje, tad pamaniau, kad gal reiktų ir pasilinksminti. Tuo labiau kai pradeda tau drausti iš visų kampų, laiką šventimų apriboja. Labiau norisi“, – šypsojosi jis.

Gimtadienio dieną Kauno meras pasitiko linksmai: „Nejaučiu, kad man – tiek metų, bet veidrodis išduoda. Kaip po gero kapitalinio remonto, kol kas važiuoju kaip „Ferrari“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šešiasdešimtmetį minintis V.Matijošaitis: „Buvau laimingas žmogus, dabar – tik žmogus“

Visvaldo Matijošaičio svečiai
Visvaldo Matijošaičio svečiai

Tad penktadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ arenos restoraną susirinko gausybė žmonių. Visvaldas Matijošaitis į gimtadienio puotą sukvietė 150 svečių: atvyko draugai, bičiuliai, verslo partneriai, kolegos, artimieji. Organizuoti įsimintiną šventę labiausiai jam padėjo gyvenimo draugė Loreta Stonkienė.

Visvaldą sveikino ir Arvydas Sabonis su žmona Ingrida, Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, Jūratė Norvaišienė su vyru Česlovu, Dainielius Bunkus su sužadėtine Viktorija Siegel ir daugelis kitų.

Visvaldo Matijošaičio svečiai
Visvaldo Matijošaičio svečiai

Tiesa, bičiuliai atvyko nešini tik šilčiausiais linkėjimais – jubiliatas prašė nenešti jokių dovanų ar gėlių. Norintiems pasiūlyta paaukoti Irenos Matijošaitienės labdaros fondui. Visgi staigmenų neišvengta – Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas padovanojo marškinėlius su Visvaldo vardu. Iš sūnaus Šarūno jubiliatas sulaukė automobilio modeliuko – tai užuomina į dovaną, kurią šiemet pats sau įteikė V.Matijošaitis – užsisakė naują „Porsche“ automobilį, kuris gimtadienio dieną nespėjo atkeliauti pas savininką.

Gimtadienio dekoru rūpinosi floristas Mantas Petruškevičius. Vakarą patikėta vesti Gintarui Mikalauskui, kuris jau tapo Matijošaičių asmeninių švenčių vedėju – pasirodė ir sūnų Šarūno bei Dainiaus vestuvėse.

„Per daugiau nei du dešimtmečius jau tapau Visvaldo draugu. Todėl labiausiai jam linkėčiau sveikatos. Buvo baisu, kai sušlubavo jo sveikata, bet tik stipriems siunčiami išbandymai“, – 15min sakė Gintaras Mikalauskas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Loreta Stonkienė ir Visvaldas Matijošaitis, Gintaras Mikalauskas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Loreta Stonkienė ir Visvaldas Matijošaitis, Gintaras Mikalauskas

Atvykusius svečius taip pat linksmino ir kruopščiai paruošta muzikinė dalis. Ant scenos koncertavo grupė „Saulės kliošas“, Linas Adomaitis ir Egidijus Sipavičius.

Smagiai pasibuvę artimųjų būryje, gimtadienis tęsėsi lauke. Vidurnaktį čia lauks dar viena šventės dalis – danguje pasirodys fejerverkai.

VIDEO: Jubiliejų pasitinkantis Visvaldas Matijošaitis: „Anksčiau buvau laimingas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius