-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingas koncertas Nidoje įtraukė ir besilaukiančią Anželą Adamovič-Gečienę

Prasidėjo paskutinioji didžiausio sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivalio šeimoms Lietuvoje „Sveika, Neringa!“ diena. Nidoje susirinkę poilsiautojai vakar mėgavosi įspūdingu Leon Somov, Daddy Was a Milkman ir Beatrich koncertu, o šiandien jų laukia sportinės rungtys ir pramogos.
Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič
Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Neringa

Nidos prieplauką šeštadienį drebino žinomiausių Lietuvos atlikėjų koncertas, kuris tapo įspūdingo renginio pagrindiniu akcentu. Minią šokdino Leon Somov, dovanojęs daugiau nei valandos pasirodymą, svajingomis dainomis užbūrė Daddy Was a Milkman, o paskutinė į sceną lipusi Beatrich savo hitą „Superstar“ turėjo groti ne vieną kartą.

Koncerto nepraleido ne tik pajūrio gyventojai bei svečiai, bet ir žinomi Lietuvos žmonės. Kokybiška muzika gėrėjosi penkiakovininkas Edvinas Krungolcas, minioje buvo galima išvysti ir besilaukiančią Anželą Adamovič-Gečienę.

Aktyvaus laisvalaikio festivalio lankytojų šiandien laukia vaikų ir suaugusiųjų bėgimai bei festivalio uždarymas. Jau trečius metus vykstanti „Sveika, Neringa!“ tradiciškai sukvietė pajūrio gyventojus ir svečius į Nidą, kur kvietė vasaros sezoną atidaryti taip, kaip norisi jį ir praleisti: linksmai, aktyviai ir sportiškai.

Daugiau festivalio akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius