Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Išteka atlikėja Ieva Zasimauskaitė: jos pavardė – vestuvių sąrašuose

Netikėta žinia – vos praėjusiais metais išsiskyrusi atlikėja Ieva Zasimauskaitė (27) turi naują širdies draugą ir jau artimiausią savaitę Elektrėnuose ketina iškelti vestuves.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šį faktą išdavė civilinę santuoką įregistruoti planuojančių asmenų sąrašuose atsidūrusi I.Zasimauskaitės pavardė. Atlikėja tuoksis Elektrėnuose, o nurodoma santuokos data – birželio 21-oji.

Ievos išrinktasis – ne vienerius metus pažįstamas bičiulis Simas Grabauskas, žinomas vaišnavų vienuolis, krišnaitas, VšĮ „Balaramos naujienos“ direktorius. Jam šiuo metu – 35-eri.

15min susisiekus su pačia atlikėja, ji stebėjosi, kad tokia informacija pasirodė viešai, ir nuo komentarų šia tema teigė susilaikysianti – pabrėžė, kad nori privatumo.

„Jeigu turite faktą, tai galite parašyti, kad esu sąrašuose. O daugiau jums nieko nesakau, – kalbėjo I.Zasimauskaitė. – Nenoriu, supraskite mane.“

15min primena, kad apie skyrybas su pirmuoju vyru, krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi žinoma moteris pranešė 2020 metų vasario mėnesį.

Apie poros išgyvenamą krizę 15min rašė jau prieš tai. Vis dėlto dar tuomet Ieva siūlė nesijaudinti – problemos, kurias tuo metu pora sprendė, atrodė įveikiamos.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė

9 metus santykius puoselėjusi pora neslėpė, kad jų šeimoje buvo barnių, akimirkų, kai atrodė, kad nepavyks susitaikyti, rasti bendrą kompromisą. Supratusi, kad šiomis dienomis tarp žmonių prasisuko tikras skyrybų bumas, Ieva ir jos vyras Marius neišsigando viešai prabilti apie savo šeimos bėdas.

Tiesa, tada Ieva ir Marius nusprendė, kad stengsis išsaugoti ne tik savo santuoką, bet tai padaryti padės ir kitiems žmonėms. Kartu jie rudenį planavo keliauti po Lietuvą ir pamokėlių metu papasakoti, kaip galima puoselėti šeimos židinį. Tokias trumpas paskaitas Ievos sekėjai turėjo išvysti ir instagramo tiesioginiuose įrašuose.

Tačiau po kurio laiko teismą pasiekė poros skyrybų prašymas, o santuoka oficialiai nutraukta 2020-ųjų liepą, bendru nutarimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius