Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo atlikėja Marija Grabštaitė: lemtingąjį „taip“ ištarė Kaune

Praeitų metų gruodį dainininkė Marija Grabštaitė paskelbė apie sužadėtuves su mylimuoju Luku, o jau po pusės metų tapo jo žmona. Lemtingąjį „taip“ mergina ištarė Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje.
Marija Grabštaitė
Marija Grabštaitė / Karolio Krivicko ir Žilvinas Ausiukaičio nuotr.

Liepos pradžioje socialiniai tinklai mirgėjo nuo netikėtai pasirodžiusių Marijos Grabštaitės mergvakario akimirkų. Iki to dar nebuvo aišku, kada tiksliai ir kur bus minima graži šventė. Visgi praėjus kelioms savaitėms ceremonija įvyko vienoje gražiausių Kauno vietų – Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje.

Ir būtent ši vieta tapo liudininke įsimylėjėlių, kurie apie vienas kito meilę suprato vos iš pusės žvilgsnio. Pasirodo, juos, dar tada šešiolikmečius paauglius, supažindino atlikėjos pusbrolis.

„Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio“, – 15min atvirauja Marija.

Mergina neslepia, kad pasvajodavo ir apie savo vestuvės, tad labai džiaugiasi, kad jos ir Luko vizijos sutapo.

„Visą darbą patikėjome vestuvių planuotojai Laurai Vagonei. Be jos pagalbos būtų sunku įsivaizduoti sklandžią ir išsvajotą šventę“, – tikina ji.

Savo vestuvių be tikros meilės neįsivaizduojanti Marija sako, kad didelį dėmesį skyrė ir vestuvinei suknelei.

„Prie altoriaus norėjau eiti su suknele, kuri priklausytų tik man, būtų vienintelė ir nepakartojama. Todėl šį darbą patikėjau mados namams „MAS 924“, o antrą vakaro suknelę kūrė dizainerė Lasun“, – atskleidė atlikėja.

Tiesa, ne tik suknelės gali pasigirti žinomais prekės ženklais, bet ir poros vestuviniai žiedai – juos gamino „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“.

Su naujutėliais vestuviniais žiedais sutuoktiniai pasirodė užmiestyje surengtoje šventėje. Joje laukė daugybė staigmenų, artimiausių žmonių ir šokiai iki paryčių: „Muzikos bus tikrai daug. Iš įvairių gyvenimo etapų. Tai kol kas paslaptis.“

Netrukus po gera nuotaika persmelktos šventės jaunavedžiai išvyks į kelionę. Klausiate, kur? Pasirodo, po visą Europą.

„Išvyksime iškart po vestuvių pakeliauti po Europą“, – apie medaus kopinėjimą atskleidė M.Grabštaitė, kuri netrukus sulaukus klausimo, ar jau pasvajoja apie vaikus, atsakė „Šeimos pagausėjimo labiausiai laukia seneliai".

15min primena, kad atlikėjai Marijai Grabštaitei jos širdies draugas Lukas pasipiršo praeitais metais – Šv. Kalėdų rytą ji sulaukė tviskančio sužadėtuvių žiedo, o netrukus ištarė lemtingąjį „taip“.

Laime spinduliuojanti mergina džiugia žinia pasidalijo ir su savo sekėjais. Ir nors apie savo mylimąjį atlikėja dar nėra kalbėjusi viešai, panašu, kad bendrą gyvenimą pradeda išties vienas kitą puikiai pažįstantys žmonės.

Asmeninio albumo nuotr. /Susižadėjo Marija Grabštaitė
Asmeninio albumo nuotr. /Susižadėjo Marija Grabštaitė

Kartu su Luku jiedu yra pažįstami nuo paauglystės, tačiau jųdviejų gyvenime būta daug pokyčių. Tad, kaip ir pati rašė, ši „istorija išties verta knygos viršelio“.

„Mes draugavome, kai mums buvo 16 metų, o dabar pusantrų esame vėl kartu. Ir mūsų rankas puošia identiškos tatuiruotės – lotyniškai parašytas skaičius 16“, – 15min pridūrė atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atlikėja Marija Grabštaitė švenčia mergvakarį: pasirinko elegantišką įvaizdį

TAIP PAT SKAITYKITE: Kalėdų rytą netikėtai susižadėjo atlikėja Marija Grabštaitė: „Ši istorija verta knygos viršelio“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius