Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijoje gyvenantis tenisininkas Laurynas Grigelis Lietuvoje vedė mylimąją Stelą Janiušiną

Pirmasis rugsėjo šeštadienis buvo ypatinga diena Lietuvos teniso žvaigždei Laurynui Grigeliui (28) ir jo mylimajai, šokėjai Stelai Janiušinai. Po daugiau nei penkerius metus trukusios draugystės pora sumainė aukso žiedus.
Laurynas Grigelis ir Stela Janiušina
Laurynas Grigelis ir Stela Janiušina / 15min.lt ir asmeninio albumo nuotr.

Pasidaliję vestuvių nuotraukomis instagrame, faktą apie poros vedybas atskleidė ceremonijoje dalyvavę jųdviejų draugai, teniso sporto šakos atstovai.

„Grigeliai“, – prie vienos iš fotografijų rašė italų tenisininkas Claudio Fortuna.

Nors gyvena Italijoje, susituokti mylimieji nusprendė Lietuvoje. Vestuvių šventė vyko viešbutyje „Vilnius Grand Resort“.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad Lietuvos teniso žvaigždė ir už jį metais vyresnė buvusi „Lietuvos ryto“ krepšinio palaikymo komandos šokėja susipažino 2014-ųjų kovą, kai tenisininkas trumpam grįžo į Vilnių – abu dalyvavo vienos parduotuvės atidaryme.

Įsimylėjėliai ilgą laiką gyveno atskirai, Stela Lietuvoje, o Laurynas – Italijoje, tačiau didelis atstumas nesutrukdė jų šiltai draugystei. Dar anksčiau abu 15min kalbėjo itin vertinantys tarpusavio santykius ir abu galvojantys apie ateitį kartu.

Patikrinę savo santykius per atstumą, vėliau Laurynas ir Stela apsigyveno kartu – mergina atsikraustė pas tenisininką į Italiją.

2018-ųjų pabaigoje L.Grigelis nusprendė žengti rimtą žingsnį ir pasipiršo mylimajai.

Piršlybos įvyko Tenerifėje, ant Teidės ugnikalnio, kurio viršūnė siekia 3718 metrų aukštį – tai yra aukščiausia Ispanijai priklausančios teritorijos vieta.

„Ant pasaulio stogo, iš visos širdies. Mano Rojus Žemėje“, – laimingą akimirką komentavo Stela. Ant jos piršto sužibo prabangus sužadėtuvių žiedas – mergina nė akimirkos nesuabejojo: „Aš pasakiau taip!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius