Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Įvertinkite: „Pop Ladies“ pristato Rusijoje sukurtą itin seksualų sceninį įvaizdį

Grupės „Pop Ladies“ narės Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė, Katažina Nemycko ir Oksana Pikul publikai pateikė naujieną – moterys pasirodė apsirėdžiusios iš blizgaus latekso pagamintus sceninius drabužėlius.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / Fotografas.co nuotr.

„Pop Ladies“ tikino, jog  pristato seksualų bei drąsų įvaizdį. Paaiškėjo, jog šios aprangos sumanytoja buvo Rusijoje dažnai besilankanti Oksana Pikul. „Mūsų naujųjų kostiumų detalės sukurtos Rusijoje. Oksana kreipėsi į dizainerį ir paprašė mums sukurti ką nors agresyvaus“, – pasakojo N.Bunkė.

Paklaustos, kodėl pasirinko būtent tokias detales ir medžiagą, moterys atsakė, jog į muzikinę rinką atėjo agresyviai, esą jų koncertiniai grafikai užpildyti jau iki kovo mėnesio ir „Pop Ladies“ neketina sustoti. „Taip, mes drąsiai tariame, jog  šioje rinkoje esame stipriausios. Mes lyderiaujame ir neketinam užleisti savo pozicijų“, – rėžė grupės narės.

„Visos keturios į šią grupę atsinešėme savo klausytoją ir gerbėją, tad mūsų programa ir įvaizdžiai skirtingi. Tačiau mes norim palepinti savo gerbėjų ausis ir akis“, – atviravo Oksana Pikul ir pasiūlė pasimėgauti naujuoju „Pop Ladies“ įvaizdžių, kuri moterys pavadino „Agresyviai“.

Kviečiame skaitytojus komentaruose įvertinti naujuosius „Pop Ladies“ sceninius drabužius.

Asmeninio albumo nuotr./Pop Ladies
Fotografas.co nuotr./„Pop Ladies“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius