Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Anusauskienės išvaizdos pokyčiai: nauja šukuosena ir atliktos grožio procedūros

Jaunatviška išvaizda galinti pasigirti fotomenininkė Jurga Anusauskienė (51) nustebino ryškiais įvaizdžio pokyčiais. Moteris ne tik pasitrumpino ir persidažė plaukus, bet ir pirmą kartą pasidarė permanentinį antakių ir lūpų makiažą. Nauju stiliumi besidžiaugianti Jurga 15min atskleidė, kad ateityje svarsto apie dar vieną procedūrą.
Jurga Anusauskienė
Jurga Anusauskienė / Asmeninio albumo nuotr.

J.Anusauskienė 15min pasakojo, kad vienu metu pasidarė kelias grožio procedūras dėl sutapusių aplinkybių. Iš pradžių moteris ėmėsi plaukų –naują šukuoseną jai kūrė, kaip pati sako, jos „fėjus“ plaukų stilistas Karolis Murauskas. Tiesa, vyras dar prieš metus pasirūpino moters šukuosena, tačiau didesniems pokyčiams dėl užklupusio karantino kurį laiką nebuvo poreikio.

„O dabar taip išėjo, kad susitarėme, susiderinome. Pati neturėjau laiko atvykti į Kauną, tai jis, būdamas mielas, sutiko atvažiuoti pas mane į namus. Atsidarėme šampano, šnekučiavomės ir neklausiau, ką jis daro, bet jau mačiau, kad trečdalis plaukų buvo ne ant manęs.

Išsiploviau galvą ir spalva buvo ne tokia, kurios tikėjomės. Tada Karolis greitai priėmė sprendimus, bėgo į parduotuvę ir kaip profas įsigijo reikiamas priemones. Tuomet gavome puikų rezultatą“, – prisimena Jurga, pabrėždama, kad plaukus patikėjo tikram menininkui.

Žmonės J.Anusauskienę įpratę matyti ilgais plaukais, tačiau šįkart teks priprasti prie pokyčių – nuo jos galvos krito ne viena ir ne dvi sruogos. Visgi pačiai Jurgai ilgai puoselėtų plaukų negaila.

„Mano garbanos jau buvo užsibuvusios ir kartais reikia padaryti kardinalius pokyčius. Sako, jei nori keistis, reikia pradėti nuo plaukų“, – šyptelėjo ji.

Beje, tai ne pirmas kartas, kai Jurga nusidažo plaukus. Ji pamena, kad anksčiau buvo ir visiškai nusišviesinusi blondinė. O dabar pašnekovė džiaugiasi, kad plaukai buvo priderinti prie jos atspalvių.

Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė

„Tai yra labai svarbu. Meistras ne tik nuolankiai vykdo kliento norus, bet jis dar įdeda savo širdį, mąstymą ir padaro savo rezultatą“, – pagyrų Karoliui už naują šukuoseną negailėjo Jurga.

Po plaukų pokyčių atėjo metas ir kitoms išvaizdos permainoms – tai antakių ir lūpų permanentinis makiažas. Moteris prisipažino, kad to ėmėsi pirmą kartą, o už atliktas procedūras yra labai dėkinga Vytautei Veličkienei.

„Nors sakoma, kad grožis reikalauja aukų, bet ji rado būdų, kaip padaryti nejautrą. Ir aš labai komfortabiliai jaučiausi. Esu labai patenkinta, nes turėsiu darbingą vasarą“, – džiaugėsi fotomenininkė.

Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė po grožio procedūrų
Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė po grožio procedūrų

Ir tai – dar ne viskas, mat ji panoro ir atsikratyti kiek erzinusių raukšlių. „Pabaigai dar pasidariau kaklo korekciją pas Luką Jurgaitį. Redaguojant nuotraukas pastebėjau, kad ten formuojasi vietos, kurios man nelabai patinka. Todėl labai džiaugiuosi, kad yra technologija be skalpelio.

Ir taip išėjo trys rimtos procedūros beveik poros savaičių eigoje. Tokia investicija į grožį, dėl kurios labai gerai jaučiuosi“, – patikino J.Anusauskienė.

Moteris pabrėžia, kad renkantis procedūras svarbu žvelgti ne tik į kainą, bet ir į pavardę.

„Reikia viską patikėti profesionalui. Jie tada priima teisingus sprendimus. Visi trys profesionalai savo darbą padarė labai gerai. Nebuvo labai skausminga.

Kurį laiką buvau bjaurusis ančiukas, nes šašai susiformavo, bet tik tiek – apie tai buvau informuota, tad viskas tvarkoje. Dariausi pirmą kartą ir aš iš tiesų esu labai patenkinta“, – kalbėjo J.Anusauskienė.

Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė su Karoliu Murausku
Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė su Karoliu Murausku

Kitą rytą po procedūrų atsikėlusi moterys nesikuklina ir sako, kad veidrodyje pamatė simpatišką žmogų. Tad dabar jau svarsto ir apie dar vieną procedūrą.

„Kol kas žiūrėsiu, kaip viską priims mano kaklas, nes galutinis variantas matysis po poros mėnesių. O šiaip labai svarstau grožio specialistams patikėti visą veidą, nes ta procedūra leidžia koreguoti bet kurią kūno vietą. Tai nėra injekcijos, visiškai kitokia technologija“, – 15min paaiškino Jurga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius