-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Statkevičiaus sudirbta grožio specialistų asociacijos prezidentė: „Jis jaučiasi turįs teisę žeminti“

Trečiadienį mados dizaineris Juozas Statkevičius instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame prieš savo dešimtis tūkstančių sekėjų išjuokė Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentę Jolantą Mačiulienę dėl to, jog reportažo per žinias metu ji buvo be makiažo. Anot vyro, moterys visada turi prisižiūrėti, o ypač tos, kurios dirba grožio srityje. Kiek kitaip situaciją vertina pati J.Mačiulienė – ji 15min tvirtino tiesiog dirbusi savo darbą, paprašyta komentaro, ji atsakiusi į klausimus, ir tai padariusi gerai.
Juozas Statkevičius, Jolanta Mačiulienė
Juozas Statkevičius, Jolanta Mačiulienė / 15min, asmeninio albumo nuotr.

„O Dieve mano! O Dieve! Čia grožio specialistė? O siaube! Košmaras!“ – instagrame pasidalytame vaizdo įraše girdisi J.Statkevičiaus aikčiojimai.

Po vaizdo įrašu sekė gausybė dar aštresnių pasisakymų apie J.Mačiulienę. „Gėda žiūrėti, kad taip gali atrodyt grožio asociacijos prezidentė, košmaras. Jeigu žmogus estetas, gal gali spuogus užsipudruoti! Gėda, čia ne grožio, o gąsdinimo reportažas“, – kritikos strėles laidė jis.

Tiesa, J.Statkevičiaus kritikos sulaukė ne tik grožio specialistė, bet ir visos esą neprisižiūrinčios moterys. „Būkim biedni, bet teisingi, gerbiamos moterys! Pirma gerbkite save. Jaunos gali sau leisti nesigražinti, nes yra jaunos. Bet mano mama net šiukšlių maišo neišneša nepasidažiusi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Juozas Statkevičius su mama Vanda Statkevičiene
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Juozas Statkevičius su mama Vanda Statkevičiene

Ir man moterų nevalyvumas nepriimtinas! Ir puola čia mane, o pasižiūriu, kaip jos atrodo... tai gal į veidrodį pasižiūrėkite! Pirma! Nereikia būt gražuole! Bet estetika turi būt! Sorry! Galėčiau tūkstančius baisiausių pavyzdžių parodyt, nu bet šis atvejis baisus! Kiek dviveidžių patys taip galvoja! Bet tyli. Šalis be skonio ir be estetikos – šalis be ateities. Moterys turi būt moterys!“ – rašė J.Statkevičius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./15min studijoje – Juozas Statkevičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./15min studijoje – Juozas Statkevičius

Tai – tik dalis socialiniuose tinkluose mados dizainerio išsakytos kritikos dalies moterų atžvilgiu. Vis dėlto reportaže kalbinta J.Mačiulienė jos sulaukė daugiausia.

15min susisiekus su pačia Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidente, ši teigė, kad J.Statkevičiaus komentaras jos neįskaudino ir pykčio ji tikrai nelies.

„Nepradėsiu virkauti prieš visą Lietuvą, nes šiuo metu turiu sveikatos problemų ir nebuvau pasiruošusi Juozo Statkevičiaus komentarui. Jeigu būčiau žinojusi, kad jis mane stebi ir komentuoja, tai būčiau ir interjerą pasiruošusi, ir pasipuošusi išeigine suknele, ir pasidažiusi“, – kalbėjo specialistė.

Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Mačiulienė
Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Mačiulienė

Anot moters, šią situaciją kiekvienas gali vertinti taip, kaip nori, nes Lietuva yra laisva šalis, kurioje galima reikšti savo nuomonę. Tiesa, ją turi ir pati J.Mačiulienė – ji teigė per žinias kalbėjusi ne dėl to, kad visiems būtų graži.

Mano darbas vakar buvo atsakyti į man užduotus klausimus, į tuos klausimus ir atsakiau, taigi, tiesiog atlikau savo darbą. O kai savo išvaizdai reikia skirti dėmesį, tą ir darau, – sakė J.Mačiulienė

„Nerenku nei like'ų, nei populiarumo – mano darbas vakar buvo atsakyti į man užduotus klausimus, į tuos klausimus ir atsakiau, taigi, tiesiog atlikau savo darbą. O kai savo išvaizdai reikia skirti dėmesį, tą ir darau. Turbūt yra didelis skirtumas tarp to, ką mes kalbame, ir to, kaip mes atrodome. Kad neatrodžiau taip, kaip mane norėtų matyti J.Statkevičius, tai jo labai atsiprašau, kad jis manyje neįžvelgia grožio“, – sakė grožio specialistė.

Reaguodama į J.Statkevičiaus komentarą apie jo mamą, kuri visad šiukšles išneša pasidažiusi, J.Mačiulienė teigė tikinti, kad dizainerio mama yra žavi ir patraukli moteris.

„O savęs niekada nelaikiau labai patrauklia. Kiekvienam savo grožio kriterijai. Nesu gražuolė, nesu podiumo karalienė ir nesitaikau į šablonus. Tai šitas dalykas man nesukėlė jokių pykčio bangų“, – atviravo grožio specialistė.

Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Mačiulienė
Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Mačiulienė

J.Mačiulienė teigė, jog makiažą ji visgi renkasi tik ypatingoms progoms, pavyzdžiui, renginiams. Vis dėlto jai pasirodė keista tokia mados dizainerio reakcija į žinių reportažą.

„Tikrai nesigilinau į tai, kas ten viešai yra rašoma. Man tik yra keista, kad žmonės mėgaujasi tuo, ką jie išgirdo iš dievuko. Tikrai matė visa Lietuva, bet iš mano terpės žmonių niekas neparašė, kaip aš blogai atrodau ar kokia aš neapsirengusi, kur aš gyvenu ar kokia čia išvaizda.

Jeigu tai būtų viešas renginys ir aš būčiau pakviesta, jeigu žinočiau, kad ponas Juozas Statkevičius bus, tai galbūt būčiau net suknelę išsinuomojus tai progai.

Jis jaučiasi turįs teisę žeminti – tegu“, – savo poziciją išsakė moteris.

15min su J.Statkevičiumi susisiekti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius