Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Didžiulio 30-tojo gimtadienio planus sugriovė trauma

Šlapdribos ir sniego nepašykštėjusį gimtadienio rytą J.Didžiulis skaudančia nugara leido lovoje. Paklaustas, aš šis gimtadienis bus kuo nors ypatingas ir ar vakare laukia didelė puota draugams, muzikantas atsakė, kad visus planus netikėtai sugriovė sporto salėje patirta trauma.
Jurgis Didžiulis
Jurgis Didžiulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ar liko neįgyvendintų svajonių? Nežinau, kaip atsakyti į tą klausimą. Gyvenimas yra skirtas išpildyti svajonėms. Kai visos išsipildo, nebelieka prasmės gyventi.

„Esu pasitempęs nugarą, o norėjau padaryti didelę puotą. Dabar nieko nepavyks. Tačiau gimtadienis man nėra ypatinga proga. Šį kartą tiesiog teks pabūti ramiai, su šeima“, – kalbėjo J.Didžiulis.

Muzikantas prisipažino anksčiau labai nemėgęs švęsti gimtadienio, tačiau vėliau nusprendė paklausyti vieno šamano iš Pietų Amerikos patarimo, kad gimimo dieną reikia paminėti ar bent jau tą dieną būti gerai nusiteikusiam. „Šį gimtadienį pasitiksiu geros dvasinės būsenos. Žiūriu aplinkui – balta. Tai juk geriau negu pilka?“ – šypsojosi Jurgis.

Vyras prisimena, kad iki šiol įspūdingiausiai yra atšventęs 25 metų gimtadienį. Panašiai atšvęsti grupės „InCulto“ lyderis norėjo ir šį vakarą.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Antro vaiko besilaukianti Erica Jennings su vyru Jurgiu Didžiuliu
Lapkritį Ericos ir Jurgio šeimą turėtų papildyti dar viena atžala.

„Tikėjausi, kad šiandien padarysiu labai gerą šventę draugams, bet kartais likimas pasako „ne“. Man gimtadienis yra ne tai, kaip žmonės švenčia savo buvimą žemėje. Aš norėjau atsidėkoti žmonėms, kurie mane lydi ir mano gyvenimą padaro turtingesnį, įdomesnį, turiningesnį. Aš norėjau suteikti jiems teigiamų įspūdžių, pagroti. Gimtadienyje turėjo būti daug gerų draugų, daug alkoholio, graži vieta ir daug muzikos. Šiemet buvau paruošęs ir gražią kalbą. Bet manau, kad bus dar tų gražių švenčių“, – optimistiškas išliko J.Didžiulis.

Ar iš Kolumbijos kilusio atlikėjo gimtinėje gimtadieniai švenčiami kitaip? „Ten būna mažiau alkoholio. Tačiau bet kurioje šalyje gimtadienis yra gimtadienis, o kaip jis švenčiamas, daugiausia priklauso nuo paties žmogaus“, – tikino J.Didžiulis.

Praėjusius metus J.Didžiulis vadina permainų metais visose gyvenimo srityse. 2007 metais su „Skamp“ vokaliste Erica Jennings susituokęs vyras šiuo metu laukia šeimos pagausėjimo. Šį mėnesį Erica turėtų gimdyti antrą vaikelį. Pora augina beveik dvejų metų sūnelį Praną Emilijų.

„Ar liko neįgyvendintų svajonių? Nežinau, kaip atsakyti į tą klausimą. Gyvenimas yra skirtas išpildyti svajonėms. Kai visos išsipildo, nebelieka prasmės gyventi“, – įsitikinęs dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius