-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jagelavičiūtė apie mokslus: nežinau, ko noriu

Pramogų pasaulio užkulisiuose pasigirdo kalbų, esą buvusi TV laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė nutarė tęsti dar anksčiau pradėtas drabužių dizaino studijas Vilniaus dailės akademijoje.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė apie mokslus šiandien kalba miglotai. / TV3 nuotr.

Be to, naujienų portalo 15min.lt skaitytojai ne kartą Agnę pastebėjo besisukiojančią Vilniaus dailės akademijoje ir jos prieigose. Kartą su žinoma stiliste Lina Žvirblyte, kitą sykį – vieną. Esą tąsyk A.Jagelavičiūtė rankoje nešėsi dokumentus.

Susisiekus su Agne, ši, kaip pastaruoju metu jau tapo įprasta, sakė neturinti ką pasakyti tokia tema, tačiau patikino, kad artimiausiu metu pradėtų studijų tęsti ar griebtis naujų neketina. „Ne, ne, nieko. Neturiu ką pasakyti šiuo klausimu. Nieko nenoriu sakyti, nes nežinau, ko noriu, ir nežinau, ką planuoju“, – kalbėjo buvusi TV laidų vedėja.

Dar sykį paklausta, ar neturi planų, susijusių su Dailės akademija, moteris buvo lakoniška, tačiau griežtai „ne“ nepasakė. „Pagal situaciją, jeigu turėsiu ką nors pasakyti, tai būtinai“, – pokalbį baigė A.Jagelavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius