-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jankauskas pagavo vagį

Garsus Lietuvos futbolininkas Edgaras Jankauskas vienoje Vilniaus gatvių pagavo įtariamą nusikaltėlį.
Edgaras Jankauskas.
„Nemalonu... Bet ką padarysi“, – neseniai pasakodamas apie jį apšvarinusius vagis, kalbėjo E.Jankauskas. / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Ši istorija nutiko vieną vasario vakarą, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.  Vaikštinėdamas Vilniaus centre futbolininkas užsuko į Ankštąją gatvę, kur įsikūrusi Darbo partijos būstinė. Netrukus 33 metų vyro nerūpestingą nuotaiką išblaškė pasigirdę klyksmai. Futbolininkui pėdinant Darbo partijos būstinės link iš pastato iššoko tamsiais rūbais apsisiautęs vyriškis. Įkandin nepažįstamojo išbėgo moterys, šaukdamos: „Laikykite vagį!“ E.Jankauskas apsižvalgęs įsitikino, kad praeiviai į riksmus nereaguoja. „Aš vagių nepakenčiu. Tad nusprendžiau, kad reikia bent vieno atsikratyti“, – pasakojo futbolininkas ir mestėsi paskui bėglį. Po gal minutę trukusio sprinto E.Jankauskas jau Lukiškių aikštėje piktadarį pavijo.

„Priešininkas turėjo nemenką atstumo persvarą, todėl prireikė laiko, kol jį pavijau“, – šypsojosi puolėjas. Lukiškių aikštėje augalotas 190 cm ūgio atletas nė nemąstydamas stojo į artimąjį mūšį. Vėliau paaiškėjo, kad bėglio kišenėje buvo atsuktuvas, galėjęs tapti šaltuoju ginklu. „Nebuvo laiko galvoti. Aš jį pakirtau ir nutempiau pas nukentėjusiuosius. Visi kartu jie sulaukė policijos“, – prisiminė E.Jankauskas. Sulaikytas asmuo po pirminės apklausos buvo paleistas, bet netrukus turėtų būti vėl iškviestas į komisariatą.

Teisėsaugininkai, remdamiesi liudininkų parodymais, spėja, kad piktadarys kėsinosi apšvarinti Darbo partijos būstinę.

Beje, naujienų portalas 15min.lt jau rašė, kad sausio pradžioje vagys nuskriaudė ir patį futbolininką. Ilgapirščiai įsilaužė į futbolininko butą Vilniuje ir nugvelbė nemažai buitinės technikos, drabužių ir kosmetikos priemonių. Nuostoliai siekė 35 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius