-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Japonijoje viešinti Eglė Jakštytė susitaikė su situacija: „Gal teks čia likti mėnesį, o gal ilgiau“

Nors Lietuvoje nuo pirmadienio įvestas karantinas, dalis tautiečių vis dar atostogauja užsienyje. Viena jų – atlikėja Eglė Jakštytė, jau beveik savaitę vaikštanti Japonijos gatvėmis. Tiesa, pripažįsta, kad dėl esamo scenarijaus ta savaitė gali netrukus virsti ir mėnesiu.
Eglė Jakštytė Japonijoje
Eglė Jakštytė Japonijoje / Asmeninio albumo nuotr.

VISAS NAUJIENAS APIE KORONAVIRUSĄ RASITE ČIA

Apie tai, kad yra Japonijoje, E.Jakštytė savo gerbėjams pranešė instagramo paskyroje. Minėtoje šalyje atlikėja lankosi jau antrą kartą, bet teigė šį kartą ją pamačiusi visai kitomis akimis.

„Kalbu ne apie koronavirusą, apie kurį dabar tik ir kalbama, o apie tai, kad čia buvo verta grįžti. Keista, bet tik būdama antrą kartą pajaučiau glaudų ryšį su šia neapsakomai gražia ir artima širdžiai šalimi“, – rašė E.Jakštytė.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

Dėl esamos situacijos Eglė patikino pernelyg nepanikuojanti, tačiau pridūrė nesanti tikra, kiek laiko dar teks likti Japonijoje.

„Man būti čia labai patinka ir baimės šiuo metu nejaučiu, tik, žinoma, yra didelis klausimas – ar greitu metu pavyks sugrįžti į Lietuvą... Taip, taip, gali būti, kad teks čia likti savaitę, mėnesį, o gal net ir ilgiau... Niekas nežinome, kaip toliau viskas klostysis visame pasaulyje, ir nuspėti yra labai sunku. Mes galime tik viltis ir laukti.

Realiai, tikrai, ši gyvenimo akimirka man atrodo kaip kadaise matytas filmas... Man labai sunku patikėti, kas vyksta, ir kad tai vyksta realiame gyvenime... Bet aš nuoširdžiai tikiuosi ir viliuosi, kad šis mano ir jūsų visų filmo scenarijus bus su labai šviesia ir gražia pabaiga. Bučkis jums“, – instagrame rašė E.Jakštytė.

Tiesa, dar kovo pradžioje savo sekėjų ji klausė patarimo ir neslėpė susidūrusi su dilema – skristi į Japoniją ar ne.

„Mano artimi žmonės labai išgyvena ir dėl padidėjusios koronaviruso grėsmės norėtų, kad geriau net nerizikuočiau“, – tąkart prisipažino ji.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

Vis dėlto Eglė tuomet pridūrė, kad nors į situacijos rimtumą nenumoja ranka, tačiau abejoja, jog reikėtų atsisakyti iš anksto suplanuotos ir brangios kelionės.

„Aš žiūriu į šią pasaulyje esamą situaciją atsakingai, bet ir neleidžiu sau pulti į ta visuotinę psichozę, kad dabar reikia užsidaryti namuose ir niekur nė kojos nekelti... Esmė ta, kad skristi aš noriu ir jau suplanuotas fainas laikas ten, juolab, bilietai nupirkti seniau ir jie nėra pigūs, todėl nesinori prarasti skrydžio dėl nepagrįstų baimių“, – dar prieš kelionę rašė E.Jakštytė, galiausiai apsisprendusi į Japoniją išvykti.

Šiuo metu Japonijoje užfiksuota daugiau nei 700 COVID-19 infekcijos atvejų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Japonijoje su sužadėtiniu viešėjusi E.Jakštytė: „Kelionėms sakome stop, dabar taupysime vestuvėms“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius