Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausia LNK vedėja penkiametė Unė visus pribloškė sumanumu

Ketvirtadienį baigtos filmuoti pirmosios naujos LNK „Atgal į vaikystės miestą” laidos. Naujos programos visai šeimai premjera – jau šį šeštadienį, 9 val. ryto.
Dainininkės Dianos Dargienės dukra Unė
Dainininkės Dianos Dargienės dukra Unė / LNK nuotr.

Net tris dienas nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro vykusios filmavimo dienos pareikalavo didelės tiek vedėjų, tiek besifilmuojančių vaikų, tiek kūrybinės komandos ištvermės. Tiesa, prodiuseriai  buvo apstulbę pačios mažiausios laidos vedėjos išmanumu, kūrybiškumu ir rimtu bei atsakingu požiūriu į darbą. Penkiametė Unė sužavėjo visus laidos kūrėjus ir tapo tikrų tikriausiu pavyzdžiu.

LNK nuotr./Unė su mama dainininke Diana Dargiene
LNK nuotr./Unė su mama dainininke Diana Dargiene

Dianos Dargienės dukrytė laidoje užima labai svarbų vaidmenį – ji pati pirmoji šeštadienio rytais pasitiks žiūrovus „Sapnų palėpėje”, kartu su žiūrovais kelsis, dainuos, mokysis ryto mankštelės. Po pirmų keturių filmavimo valandų ji ne tik nesiskundė ir nerodė kaprizų, bet pavargusi ir vos sulaikydama tam tikrose situacijose ašaras, vos įjungus filmavimo kameras, nusišypsodavo ir vėl dirbdavo kaip tikra profesionalė.

„Unė kantriai kartoja tekstą, puikiai improvizuoja ir stebina savo fantazija. Ji laidoje kuria istoriją, viską išgyvena tarsi nuotykių kupiną pasaką...” – susižavimo neslepia laidoje besifilmuojantys profesionalūs aktoriai Ieva Norkūnienė ir Vytas Kontrimas.

Suaugę  vis užmiršdavo testus, susipainiodavo ar tiesiog pasakydavo ne tuos žodžius. Mažoji Unė puikiai laikėsi, nė karto nesiskundė. Baigus tikrai ilgą ir varginantį pirmosios rubrikos filmavimą, visi bėgo ilsėtis, tačiau Unė nustebusi paklausė: „Jau viskas? O kada filmuosime daineles? Noriu šokti!“

Ne mažiau ištverminga buvo ir vos kelių mėnesių sulaukusi mažoji Ievos dukrelė, kuri vos įjungus kameras buvo tyli  kaip pelytė, tad netekdavo dėl vaiko verkimo nieko perfilmuoti. Ir pavalgyti, ir panešioti ant rankyčių mažoji pradėdavo prašytis vos išjungus filmavimo kameras.

LNK nuotr./Ieva ir Adomas Norkūnai
LNK nuotr./Ieva ir Adomas Norkūnai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius