-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunius už jį populiaresnės širdies draugės neištvertų

Šio antradienio vakarą 20.30 val. „Rožių kerų“ laidoje dar viena pikantiška ir kaip visada daug diskusijų kelianti tema: „Kuri dalyvė savo populiarumu pritraukia daugiausiai meilės ir laimės?“
Gediminas Jaunius
Gediminas Jaunius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Populiarūs žmonės dažnai žiniasklaidos vengia, nes ji, pasak jų, per daug kišasi į jų asmeninį gyvenimą. Tačiau be jų žvaigždė niekada taip ir nepakiltų... Nijolė Pareigytė „Rožių kerų“ žiūrovams prisipažins: „Populiarumas – mano antras vardas.“ Tuo tarpu Rūta Ščiogolevaitė stengiasi savo privačią erdvę išsaugoti. TV3 laidos vedėjas Leo taip ją antradienį ir pristatys.

„Rūta Ščiogolevaitė sugeba diktuoti sąlygas žurnalistams, o ne atvirkščiai“, – sakys Leo.

„Manau, kad nepasiduosiu šioje kovoje“, – jam antrins Rūta.

Kitos laidos dalyvės kolegės pasižadėjimą palydės skatinančiais šūksniais.

Ne mažiau ovacijų sulauks ir Gedimino Jauniaus atsakymas į Leo klausimą, ar jis norėtų, kad jo antroji pusė būtų populiaresnė už jį.

„Aš to turbūt neištverčiau. Manau, kad tai būtų problema. Bet, kita vertus, nenorėčiau ir namų šeimininkės“, – atvirai pasakos Gediminas.

Tačiau ko jis iš tikrųjų norėtų vis dėlto prasitars. TV3 žiūrovai Gedimino nuomonę būtinai išgirs jau šį antradienį 20.30 val.

Prie garbios vyrų komisijos šį kartą prisijungs du humoro atstovai. Baltojo džentelmeno kėdę užims Vitalijus Cololo, o juodojo – Justinas Jankevičius. Jis iš merginų ne tik atims tris rožes, bet jas ir prajuokins.

„Paskutinę rožę paimsiu iš Natalijos Zvonkės, nes ji paprašė ir aš esu labai geras žmogus“, – savo sprendimą pareikš Justinas.

Natalija šioje laidoje sulauks ne tik rožės praradimo, bet ir skaudžios replikos, kuri privers ją išeiti iš studijos. Kas ir ką pasakys tokio skaudaus, kad ji nesugebės sutvardyti ašarų, sužinosite antradienio „Rožių kerų“ laidoje.

Kurioms merginoms sekasi populiarumu pritraukti laimę ir meilę, o kurioms per didelis žiniasklaidos dėmesys tą asmeninį džiaugsmą sugriauna, TV3 žiūrovai „Rožių kerų“ laidoje sužinos antradienį, spalio 6 dieną, 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius