-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV susituokę Evelina Anusauskaitė ir Adamas Youngas šeštadienį vestuves atšoko ir Lietuvoje

Šeštadienį, rugpjūčio 10-ąją, dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young (23) ir jos vyras amerikietis Adamas Youngas (31) Lietuvoje surengė vestuvių puotą savo artimiesiems ir draugams. Sausio mėnesį Amerikoje susituokę Evelina ir Adamas šįkart meilę vienas kitam prisiekė dainininkės artimųjų akivaizdoje.
Evelina ir Adamas Youngai
Evelina ir Adamas Youngai / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Sutuoktiniai šeštadienį, 13 valandą, surengė spaudos konferenciją, kurioje atsakė į žurnalistų klausimus ir mielai pozavo fotografams, kad vėliau niekieno netrukdomi galėtų mėgautis savo švente.

Evelina ir Adamas į spaudos konferenciją atvyko šiek tiek pavėlavę, tačiau vos įėjusi, E.Anuasaukaitė-Young pasisveikino su visais susirinkusiais ir atsiprašė, kad privertė laukti. „Suprantu, kad jūs man esate reikalingi ir dėl to šiandien mes suorganizavome šį susitikimą, kad galėtume atsakyti į visus jūsų klausimus, maloniai pabūti, pasėdėti. Tikimės, kad mūsų šventė bus palikta mums“, – konferenciją pradėjo Evelina.

Atlikėja vilkėjo tą pačią dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurtą suknelę, kurią buvo pasipuošusi Los Andžele sausį. Rankose nuotaka laikė mėlyną lietuviškų laukų gėlių puokštę. Adamas vilkėjo juodą klasikinio stiliaus kostiumą.

„Ši diena yra labai atsakinga ir ypatinga. Šią šventę darome ne dėl to, kad neturėtumėme ką veikti. Los Andžele susirašymas įvyko todėl, kad būtų galima pradėti dokumentų tvarkymo procesą. Šiuo metu turiu dokumentus, leidžiančius ten gyventi. Grįžusi turiu daug planų, projektų ir nebereikės laukti: kitu atveju, jei būčiau nesusirašiusi, būtų tekę laukti dar pusmetį“, – kalbėjo Evelina.

Šventė JAV buvo tik oficiali dalis, o tikroji šventė šį vakarą bus švenčiama Lietuvoje, tačiau pora santuokos įžadus bažnyčioje atsisakė duoti. Anot Evelinos, taip nuspręsta dėl to, jog abu sutuoktiniai nėra praktikuojantys katalikai. Paklausta, ar ateityje tuoksis bažnyčioje, atlikėja patikino niekuomet nesakanti „ne“.

Evelina ir Adamas Youngai
Evelina ir Adamas Youngai

Ryte pabudo anksčiau už vyrą

Nors E.Anusauskaitė-Young jau turėjo vieną vestuvių pokylį Los Andžele, tačiau teigė, kad ši diena yra ta tikroji. „Šiandien atsikėliau ryte anksčiau už savo vyrą. Tai – retas atvejis, kai pabundu anksčiau nei jis. Tada pagalvojau: viskas ši diena jau prasidėjo. Sunku pasakyti, kokie įspūdžiai, nes aš dar esu juose. Pajutau esanti įsukta į variklį ir išvežta į priekį. Jaudinuosi. Rankos dreba“, – jaudulio neslėpė nuotaka.

Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas
Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas

Su žurnalistais daugiausiai kalbėjo ir bendravo nuotaka, nes pokalbis ir klausimai buvo užduodami letuvių kalba. Evelina vis atsigręždavo į savo vyrą ir jam išversdavo, ko buvo klausiama. „Los Andžele pasistengėme, kad ceremonija būtų kukli, kad nevadinsime vienas kito vyru ir žmona, kad išlaikytume visą tą emociją iki šios ypatingos dienos. Tada paskambino Adamo mama ir pareiškė, kad nori dalyvauti, kad negali praleisti. Nors aš sakiau, kad mano tėvai negali atvykti, nes tuo metu tėtis išleidinėjo knygą, o mama dalyvavo šokių projekte. Tada mūsų jauki šventė tapo šeimos narių susibėgimu, nes panoro dalyvauti ne tik Adamo mama, bet ir tėtis, kiti giminaičiai“, – prisiminimais dalijosi E.Anusauskaitė-Young.

Adamas prakalbo lietuviškai

Evelina atskleidė, kad susituokus ji Adamui iškėlė vieną sąlygą – išmokti lietuvių kalbą. Amerikietis jau metus mokosi kalbėti lietuviškai ir pademonstravo savo žinias per spaudos konferenciją. Paklausus, ką jis manė, kai pamatė Eveliną šiandien ryte, A.Youngas trumpai laužyta lietuvių kalba atsakė: „Mano žmona labai graži, puiki ir nuostabi.“ Atlikėja juokėsi, kad jis tai šį vakarą pademonstruos susirinkusiems Šešuolėlių dvare. Tarp svečių ketina būti ne tik poros artimieji, bet ir gera Anusauskų šeimos draugė – Nijolė Narmontaitė su vyru Pauliumi Kovu.

E.Anusauskaitė-Young teigė, kad noras vyrą išmokinti gimtosios kalbos nėra ateities vizija persikraustyti į Lietuvą. „Ketinu grįžti į Lietuvą ir noriu, jog mano vaikai kalbėtų lietuvių kalba, kad galėtų susikalbėti su savo seneliais. Esu lietuvė ir niekada nepamiršiu savo šaknų“, – kalbėjo Evelina.

Evelina Young, Adamas Young ir Jurga Anusauskienė
Evelina Young, Adamas Young ir Jurga Anusauskienė

Povestuvinė kelionė į kalnus

Po vestuvių Evelina ir Adamas išvyks į kelionę po kalnus JAV. Moteris juokėsi, kad net neįsivaizdavo, kad vestuvių planavimas gali būti toks sunkus darbas, todėl su nekantrumu laukia, kuomet galės pailsėti. Evelina nuoširdžiai dėkojo vestuvių planuotojai Kristinai Kaikarienei. „Vestuvių scenarijų sugalvojome patys, tačiau nieko nebūtų pavykę be Kristinos pagalbos. Nemanau, kad kas kitas būtų galėjęs įgyventinti mūsų idėjas. Pavyzdžiui, būtinai turi būti ledų vagonėlis, nes Adamas juos tiesiog dievina. Kiekvieną vakarą prieš eidamas miegoti jis suvalgo didelę lėkštę ledų“, – juokėsi nuotaka.

Nors konferencija buvo rengiama tam, kad būtų atsakyti žurnalistams rūpimi klausimai, tačiau Evelina labai nenoriai pasakojo apie iškilmingą puotą, kuri laukia vakare. Ji užsiminė, jog puotoje bus daug muzikos, gros įvairūs muzikantai ir choras. Evelina taip pat prasitarė, jog abu su vyru ypač mėgsta saldumynus. Būtent dėl šios priežasties šventės svečiai bus vaišinami kelių aukštų lazdynų riešutų skonio tortu ir įvairiais keksiukais.

Konferencijos akimirka
Konferencijos akimirka

Pirmą kartą susitiko poros šeimos

Evelina atskleidė, kad Adamo šeima į Lietuvą atvyko dar prieš ceremoniją, nes jiems norėjo parodyti šalį, supažindinti su lietuviška kultūra. Uošviams parodytos gražiausios šalies vietos: Adamo tėvai ir močiutė apsilankė Nidoje, Vilniuje, Druskininkuose, Kaune. Adamo šeima ne tik pirmą kartą lankosi Lietuvoje, bet tai taip pat yra pirmas kartas, kuomet sutuoktinių šeimos pirmą kartą susitiko akis į akį, nes Los Andžele vykusiose tuoktuvėse dalyvavo jaunojo šeima, o Evelinos mama ir tėtis iki šiol nebuvo nuvykę jos aplankyti už Atlanto. Pasiteiravus apie šeimos pagausėjimą E.Anusauskaitė-Young juokėsi, kad tokių planų pora turi, tačiau tik ne šiuo metu. Atikėja atviravo, kad svajoja apie gausią šeimą, todėl norėtų net penkių vaikų.

Lemtinga pažintis už Atlanto

Evelina ir Adamas susipažino 2011-ųjų pabaigoje dainininkei dalyvaujant „Avon Voices“ talentų konkurse Los Andžele. Adamas buvo tas žmogus, kuris merginai aprodė miesto įžymybes. Dainininkei grįžus į Lietuvą pora pradėjo bendrauti internetu ir šilta draugystė peraugo į meilę.

Neilgai  trukus Adamas atskrido į Lietuvą, susipažino su mylimosios šeima. Pora susižadėjo Havajuose, Kauajo saloje, o netrukus Evelina priėmė dar vieną svarbų sprendimą – persikraustė gyventi į JAV.

Evelina ir Adamas Youngai
Evelina ir Adamas Youngai

Evelina ir Adamas susituokė šių metų sausį JAV. Dainininkė lemtingąjį „taip“ ištarė Malibu pakrantėje.

Tačiau tuomet pora tuokėsi tik artimiausių Adamo šeimos narių ir draugų akivaizdoje, todėl nenuostabu, kad E.Anusauskaitė-Young svajojo atšokti ir lietuviškas vestuves, kur ją suptų visa šeima.

Į Lietuvą ruoštis vestuvėms Evelina grįžo liepos pradžioje. Netrukus pas ją iš Los Andželo atvyko ir vyras, mat jų laukė galybė priešvestuvinių darbų. Vėliau į dainininkės gimtinę atskrido visa A.Youngo šeima, tad Evelina netrukus atšventė lietuvišką mergvakarį.

Konferencijos akimirka
Konferencijos akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius