Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jonas Jonušas su šeima ir bičiuliais Jonines švenčia Ispanijoje

Prieš Jonines į Kanus darbo reikalais išvykęs televizijos projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvis Jonas Jonušas savo vardo šventę kartu su šeima ir draugais pažymės Alikantėje, Ispanijoje.
Jonas Jonušas
Jonas Jonušas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Jokių koncertų ar darbų nebuvo suplanuota, todėl su šeima: žmona Dominyka (33), vyresnėlė duktė Mija (7) ir pusantrų Uma nusprendėme aplankyti Alikantėje gyvenančius draugus“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Jonas.

Paklaustas apie ritualus, vyras pasakojo, kad švęsdamas Jonines jokių tradicijų nesilaiko. „Gal labiau tradicijų laikomasi Žemaitijoje (Jonas yra gimęs ir augęs Skuode – aut.past.), iš kur esu kilęs, tačiau Vilniuje nelabai jų laikausi. O kokios tos tradicijos? Daugiau alkoholio ir vainikas (juokėsi). Kai švęsdavau Jonines, tuomet dovanų gaudavau daugiau nei per gimtadienį (gruodžio 6-ąją – aut. past.), bet tai jau labai seniai buvo, nes jau ilgą laiką gyvenu Vilniuje“, – atviravo J.Jonušas.

Buvęs grupės „B'avarija“ narys – ne vienintelis Jonas šeimoje. „Turime daug Jonų: tėvas, sūnus, brolis Jonas. Viskas prasidėjo nuo prosenelio, tai aš jau ketvirtos kartos Jonas, o sūnus – penktos“, – juokėsi „Žvaigždžių duetuose“ šį sezoną sužibėjęs vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius