-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonui Nainiui šeštąjį „Radistų“ gimtadienį primins nauja tatuiruotė

Savaitgalį „Radistai“ griausmingai paminėjo savo šeštąjį gimtadienį, o jį dar ilgai Jonui Nainiui-Jovani ir Rolandui Mickevičiui primins ant rankos atsiradę kūno piešiniai.
Jono Nainio-Jovani nauja tatuiruotė
Jono Nainio-Jovani nauja tatuiruotė / Asmeninio albumo nuotr.

„Zip‘o“ kolektyvas ne kur nors tatuiruočių salone, o žiūrint 3 tūkst. žmonių ant scenos padovanojo mums ypatingą dovaną. Viskas įvyko baliaus metu“, – apie naują tatuiruotę portalui Žmonės.lt pasakojo J.Nainys. Jonui ir Rolandui buvo padarytos tatuiruotės, kurios vaizduoja pirmą „Radistų“ raidę.

Kaip pasakojo Jonas, jis pats pasirinko tokią vietą tatuiruotei, o kolega Rolandas nusprendė, kad jam gražiau būtų labiau ant peties. „Paklausė, kokią spalvą darome. Sakau, juodą, ne, sako – raudona. Padarėme. Tik dabar pradedu suvokti, kad reikės ją tobulinti, kažkaip iš jos kažką išsukti. Artimiausiuose planuose turiu idėją išmarginti ranką taip, kaip ji buvo nupiešta per renginį, todėl manau, kad ši raidė bus gražiai įkomponuota į bendrą paveikslą“, – pasakojo garsus didžėjus.

Paklaustas, kiek tatuiruočių turi, Jonas išsidavė, kad ši – jo trečioji. „Turiu vieną ant kitos rankos panašioje vietoje. Japoniško stiliaus mergaitėm, o prie kojos apačioje esu pasidaręs vienodą tatuiruotę su Simona vestuvių proga“, – pasakojo Jonas.

Asmeninio albumo nuotr./Jono Nainio-Jovani nauja tatuiruotė
Asmeninio albumo nuotr./Jono Nainio-Jovani nauja tatuiruotė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius