Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jubiliejų švenčianti dizainerė Viktorija Jakučinskaitė: „Jei tik galėčiau, visuomet būčiau 25-erių“

„Švęsti, kad pasenai... na, kokiai moteriai tai patinka?“, – retoriškai klausė savo 30-ties metų jubiliejų švenčianti dizainerė ir mados namų „Tiulio fėja“ savininkė Viktorija Jakučinskaitė. Moteris pripažino, kad savo gimtadienių nemėgsta ir norėtų sustabdyti laiką bei visuomet likti 25-erių.
Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė
Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė / Luko Balandžio nuotr.

„Vakar savo draugams išsiunčiau žinutę: „Rytoj vėl pasensiu ir jeigu jūs laikote tai proga švęsti – laukiu jūsų savo gimtadienio vakarėlyje“. Matai, dažniausiai aš stengiuosi pabėgti iš savo gimtadienio, bet jeigu jau lieku Vilniuje, žinoma reikia atšvęsti, – juokėsi Viktorija. – Aš nemėgstu savo gimtadienio ir man daug įdomiau – organizuoti savo kolekcijos pristatymą ar dar kitaip pažymėti šią dieną. Tikriausiai dėl to, kad vis dar jaučiuosi it jauna mergina, o tai, kad jau sulaukiau vadinamos brandos – kažkokia klaida“.

Nepaisant to, kad gimtadienis Viktorijai nėra pati maloniausia šventė, ji prasitarė vakare būtinai atšvęsianti ją su gausiu būriu draugų ir artimųjų. O šiais metais, anot jos, gimtadienis bus kitoks. Mat tradicinį tortą ji iškeitė į sušius, ant kurių būtinai žibės trisdešimtmetį pažyminčios žvakutės.

„Draugams ir šeimo nariams aš visuomet rengiu vieną šventę. Šiaip kiekvienais metais rugpjūtį išvykstu į užsienį ir išvengiu gimtadienio. Šią vasarą kelionė nusikėlė, nes buvo labai daug vestuvinių užsakymų ir tiesiog nespėjau išvažiuoti. Todėl teko organizuoti savo gimtadienį su didžiuliu netradiciniu tortu iš sušių. Kaip ir pridera, sušiai bus su žvakutėmis“, – apie gimtadienio akcentą pasakojo Viktorija.

Portalui Žmonės.lt moteris pripažino, kad geriausias ir širdžiai mieliausias dovanas šiandien ji gavo iš artimiausių žmonių – vyro bei vaikų. „Šiandien šeštą valandą ryto turėjau skristi oro balionu, bet oras buvo blogas, tad mes atidėjome rytdienos vakarui. Tai buvo fainiausia staigmena, gauta iš mano vyro. O štai vaikai piešinėlių man pridovanojo, bet šiaip susitarėme, kad man geriausia dovana iš jų bus – pavyzdingas elgesys. Tarpusavio nesutarimus mes sprendžiame tikrai diplomatiškai", – pokalbį baigė vakare vyksiančiai šventei besiruošianti Viktorija.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Viktorija Jakučinskaitė su aeima
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Viktorija Jakučinskaitė su šeima

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius