-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Junior“ vokalistę iš vėžių išmušė klausimas apie vyrų seksualumą (nuotraukos)

Sėkmingai laidoje „Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ pasirodžiusi muzikos prodiuserių Bendžių globojamų dainininkų komanda kurį laiką su šypsena prisimins „Junior“ vokalistę Rositą Paulauskaitę.
Laidos filmavimo akimirka
Nugalėtojų komanda: (iš kairės) Deividas Barstys, Rosita Paulauskaitė, Viktorija Perminaitė ir Dovydas Šamrajus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos filmavimo akimirka
Miai ir jos komandai laimėti nepavyko.

Dainininkė visos laidos metu emocingai reagavo į kolegų klaidas ir į tai, kad jos pateikti variantai dažnai buvo teisingi, tačiau jų nepasirinkdavo komandos kapitonas, „Pikaso“ narys Dovydas Šamrajus.

Laidos pabaigoje dėl piniginio prizo Rosita poroje žaidė su dainininke Viktorija Perminaite.

„Kokio amžiaus vyrui sumažėja sekso poreikis?“ – toks klausimas, nuskambėjęs iš „Lietuvos ryto“ televizijos laidos vedėjo Vytenio Sinkevičiaus lūpų, R.Paulauskaitę gerokai sutrikdė.

„Ouuu... Kitas!“ – kito klausimo pageidavo Rosita. V.Perminaitė į šį klausimą atsakė, kad taip turbūt nutinka 60 metų vyrams.

„Ką aš žinau, aš dar per maža!“ – kodėl neatsakė į klausimą, teisinosi Rosita.

„Ji nežinojo, nes gal su tokiais vyrais nesusidūrė“, – juokėsi V.Perminaitė ir laidos filmavimo metu dar spėjo pasigirti, kad užkulisiuose sutiko žavų budėtoją, o šis ją pavaišino kava.

Daug šypsenų sukėlė ir dar vienas V.Perminaitės pasisakymas. Į klausimą, ką daro žmogus, kuriam baigiasi švarūs apatiniai, Viktorija atsakė, kad šis tikriausiai pasiima nešvarius iš skalbinių dėžės.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius