-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius: „Aš gimtadienio nelaukiu“

Šeštadienį, spalio 15-ąją, 43-ejų sulauksiantis vienas garsiausių Lietuvos dizainerių Juozas Statkevičius tikina šiemet gimtadienio nelaukiantis.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Net nėra kada apie šventę pagalvoti, baigiu susiplėšyti – tiek darbų. Aš gimtadienio nelaukiu“, – 15min.lt gimimo dienos išvakarėse sakė J.Statkevičius. Kostiumų dailininkas prisipažino jau kurį laiką vis neišsimiegantis – ant nosies didingas kolekcijos pristatymas lapkričio 16-ąją, į kurį įsigiję bilietus galės atvykti visi norintieji.

Apstu ir kitų darbų, pavyzdžiui, šeštadienį vyksiančiai „bohemiečių“ elektroninei operai „XYZ“ J.Statkevičius atnaujino sceninius drabužius, tad ir per gimtadienį jis bus čia pat, užkulisiuose.

Tiesa, atsidėkodama D.Ibelhauptaitė su savuoju kolektyvu ruošia mados kūrėjui staigmeną, kurią veikiausiai išvys ir visi „XYZ“ žiūrovai.

Pašnekesį su J.Statkevičiumi televizijos žiūrovai galės išvysti sekmadienį 19 val. BTV laidoje „Gyvenimo spalvos“. Čia Lietuvos mados guru tituluojamas J.Statkevičius pakartos, kad gimtadienio dovanų nelaukia, o pats šia proga dovanoja naujos savo drabužių kolekcijos pristatymą. Gimtadienio proga kalbintas kūrėjas kaip visada nestokojo humoro ir drąsių pasisakymų. Pavyzdžiui, savo netrumpą amžių jis iliustruoja tuo, kad mena laikus, kai lėktuvuose dar buvo galima rūkyti…

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius