Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jūratės ir Česlovo Norvaišų žvalumo paslaptis – maudynės Nemune bet kokiu oru

Jūratė ir Česlovas Norvaišos – nuolatiniai populiariausių renginių svečiai. Tiesa, legendiniai šokių treneriai dažniausiai kalba būtent apie tą sritį, kurią išmano – šokius. Tačiau šį trečiadienio vakarą laidoje „Karamelinės naujienos“ žinoma pora aptars ne pramogas, o sveikatą, mat abu jie – baigę medicinos mokslus.
Jūratė ir Česlovas Norvaišos
Jūratė ir Česlovas Norvaišos / Teodoro Biliūno nuotr.

„Be šalto dušo ryte aš neįsivaizduoju dienos. O kadangi gyvenam ant Nemuno kranto, kasdien stengiamės maudytis jame bet kokiu oru“, – namuose netoli Kauno, ant Nemuno kranto, pasakojo Jūratė Norvaišienė.

Ankstyvi rytai nuo gegužės iki spalio Norvaišų namuose  daugmaž panašūs: senjorai šoka į Nemuną.  Tiems, kas upės pašonėje neturi,  puikiausiai tiks bet koks vandens telkinys ar netgi  šaltas dušas.  Po to, privaloma pavalgyti pusryčius ir pietus. „Mūsų pusryčiai yra košiniai. O pietūs jau normalūs. Tik stengiamės nevalgyti mėsos arba valgome ją maltą – triušieną, kalakutieną. Visuomet valgom salotų ir kito žalio, termiškai neapdoroto maisto“,  – savo racioną nupasakojo Česlovas Norvaiša.

Nuolat girdėdami, kad tūkstančius žmonių kamuoja tikras ar įsivaizduojamas antsvoris, Norvaišos sako, kad vadovaujantis  pagrindiniais principais mesti kilogramus labai paprasta!  Pirmoji taisyklė – būtinai valgyti 5 kartus per dieną. Antroji – atsisakyti tam tikrų produktų. „Jei nori numesti svorio, reikia atsisakyti druskos ir visko, kas gaminama iš baltų miltų. Išgerti bent du litrus vandens per dieną“, – patarė Č.Norvaiša.

„Karamelinės naujienos“ – šį trečiadienio vakarą,  20.55 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius