Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurga Šeduikytė kviestiniams svečiams pristatė naują albumą „Not Perfect“

Antradienio vakarą atlikėja Jurga Šeduikytė LRT didžiojoje studijoje pristatė naują savo albumą „Not Perfect“. Koncertą stebėjo garsūs aktoriai, režisieriai, muzikos atlikėjai ir kultūros veikėjai.
Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymas
Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Tarp susirinkusių buvo galima sutikti Rytį Zemkauską, Dainių Gavenonį, Kostą Smoriginą, Aldoną Vilutytę, Jurgitą Januškevičiūtę, Dianą Paukštytę, Giedrių Paulauską, Aliną Orlovą ir daugelį kitų.

Scenoje Jurga pasirodė su dviem muzikantais, koncertui ji pasirinko labai teatrališką scenografiją: ratu aplink sceną susėdę klausytojai galėjo matyti Jurgą iš visų pusių – jos scena buvo pačiame viduryje. Ir pati atlikėja nevengė laisvai judėti erdvėje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymas

Pusantros valandos trukusiame koncerte skambėjo penkiolika atlikėjos kūrinių. „Albume telpa visos mano netobulumo spalvos. Kiekviena daina slepia mano baimes, vidinius kompleksus, praeities išgyvenimus, skausmą ir nerimą“, – po koncerto pasakojo dainininkė.

Atlikusi kelias naujas dainas, ji klausytojams leido išgirsti ir jau gerai žinomus savo kūrinius. „Elektroninės muzikos sąskambiai leido šiems kūriniams užgimti iš naujo“, – kalbėjo ji pasidžiaugusi, kad pasiklausyti jos susirinko tiek daug jos pažįstamų, bičiulių.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymas

Albumo pristatymo koncerte buvo gausu netikėtų sprendimų. Skambant dainai „Would You Take Care of Me“ prie scenos pasirodė maža mergaitė, vilkinti labai panašia kaip ir Jurgos suknele. Pristatydama šį koncertą Jurga sakė, kad pasirodymų metu ją įkūnys kiti žmonės – ar tai mažoji Jurga?

„Kadaise gyvenau prie jūros, Palangoje. Su drauge sugalvojom, nusilipdyti smėlio vyrą, nes nė viena vyro neturėjome. Tai ir lėmė dainos „Smėlio žmonės“ sukūrimą“, – mintimis su susirinkusiais dalijosi Jurga.

Renginyje netrūko staigmenų. Kartu su Jurga ant scenos pasirodė garsus lietuvių operatorius Jonas Gricius, paraolimpietis Ernestas Česonis. Renginį režisavo pats Jurgos vyras, teatro režisierius ir muzikos atlikėjas Vidas Bareikis.

„Kiekvienas turi priimti savo netobulumą, todėl su manimi šiandien tie žmonės, kurie įkūnija kelias Jurgas: mane vaiką, mane, bijančią pasenti, mane ligotą ir bėgančią nuo savęs“, – sake Jurga.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymo svečiai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgos Šeduikytės albumo „Not Perfect“ pristatymo svečiai

Paskutinę dainą „Bro“ garsiomis ovacijomis palydėjo visi kviestiniai svečiai: dainininkas Vaidas Baumila, muzikologas Darius Užkuraitis, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, kino režisierė Giedrė Žickytė ir kiti koncerto klausytojai.

Rudenį albumą „Not Perfect“ Jurga Šeduikytė pristatys Kinijos publikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius