Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgis Didžiulis likimo nuskriaustiems vaikams dovanos šypsenas (nuotraukos)

Grupės „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis jau ne kartą prisidėjo prie organizacijos „Gelbėkit vaikus“ projektų, stengdamasis suteikti vaikams džiaugsmo ir teigiamų įspūdžių. Ketvirtadienio vakarą Jurgis su vaikais pasidalijo savo makaronų patiekalo receptu ir kartu gamino vakarienę – ir tai, anot muzikanto, dar tik pradžia.
Jurgis Didžiulis dalyvaus naujame projekte, kuris dovanos vaikams įspūdžius
Jurgis Didžiulis dalyvaus naujame projekte, kuris dovanos vaikams įspūdžius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš labai noriu, kai vaikai dalintųsi šypsenomis, todėl noriu jiems padovanoti ne ką nors materialaus, o įspūdžius ir geras emocijas, – tikino Jurgis. – Noriu, kad jiems liktų ne tik prisiminimų savaitei ar dviems, bet kartu, susitikdami su skirtingų sričių specialistais, jie pagalvotų ir apie savo profesiją.“

Būdamas organizacijos „Gelbėkit vaikus“ valdybos narys, J.Didžiulis tikino turintis daugybę idėjų, ką galėtų nuveikti su vaikais. Paskutinė jų – nuvykti į Latviją ir leisti vaikams pasėdėti skrydžio simuliatoriuje, kuriame mokosi ir lakūnai.

„Aš vaikų klausiau, kas jiems suteiktų šypseną. Jie dalijosi su manimi savo mintimis. Viena mergaitė norėjo susipažinti su Erica ir kartu įrašyti dainą“, – šypsojosi Jurgis, švelniai priglausdamas mylimą žmoną.

Erica Jennings kaip tikra gyvenimo draugė labai palaiko Jurgio idėjas ir kartu dalyvavo vėlyvų pietų ruošimo procese su vaikais iš Paparčių globos namų. Ji rūpinosi, kad vaikams nieko netrūktų ir prie stalo, kai visi ragavo savo rankų darbo patiekalus.

J.Didžiuliui įgyvendinti geras idėjas padės bendradarbiavimas su vieno banko projektu, kuris finansuos būsimas vaikų pramogas ir įspūdžius.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgis Didžiulis dalyvaus naujame projekte, kuris dovanos vaikams įspūdžius
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jurgis Didžiulis dalyvaus naujame projekte, kuris dovanos vaikams įspūdžius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius