-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justina Ragauskaitė ir Marius Kiltinavičius: laimingi atradę vienas kitą (papildyta vasario 12 d.)

Pramogų pasaulio padangėje užsimezgė nauja draugystė. Grupės N.E.O. narys buvusiai laidos „Angelai“ vedėjai Justinai Ragauskaitei negaili gražių žodžių. Ji atsako tuo pačiu. Ar jie pora? Mes manome, kad taip, nors patys herojai apie neseniai užsimezgusius santykius kalba itin atsargiai.
Marius Kiltinavičius ir Justina Ragauskaitė
Marius Kiltinavičius ir Justina Ragauskaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Justina, juk taip smagu su visu pasauliu dalytis naujai užgimusiais jausmais, o Tu apie tai nenori šnekėti. Kodėl?

Nieko gera iš tų plepalų apie asmeninį gyvenimą, nes paskui visi komentuoja, drabsto purvais. Be to, gyvenimas toks nepastovus, viskas taip greitai kinta... Kai šneki, būna vienaip, o po mėnesio, žiūrėk, – viskas pasikeičia, paskui privalai teisintis. Jau gavau pamoką ir ją išmokau. Todėl netvirtinu, kad mes su Mariumi – pora. Neneriu į naujus santykius stačia galva. Laikas parodys.

Kodėl žurnalistams siūlai pakalbinti patį Marių?


Jis labiau pasitiki savimi, savo jausmais. Nors prašiau jo neskambinti varpais, tačiau Marius mano, kad jam nėra ko gėdytis. Be to, kas aš tokia, kad mano asmeninis gyvenimas būtų kažkam įdomus?!

Šiaip ar taip, sunku patikėti, kad Jūs galite vienas kitam patikti. Esate tokie skirtingi...

Visi taip sako (juokiasi). Ir aš pati save visai su kitokiu žmogumi įsivaizdavau. Mano pirmieji Mariui ištarti žodžiai buvo: „Pasižiūrėk, kaip tu atrodai!“
Pasiilgau tokių vertybių, kokias atradau tame žmoguje. Marius labai nuoširdus, paprastas, su juo visiškai atsipalaiduoju. Jokios tuštybės, įtampos, fiktyvumo. Tai žmogus, sugebantis įrodyti, kad duona gali būti pats skaniausias maistas pasaulyje.
Kuo jis Tau nepatiko?

Žiūriu, stovi toks susivėlęs, susitraukęs, apiplyšusiais džinsais, ištampytomis rankovėmis...

O už ką gali pagirti Marių?

Pasiilgau tokių vertybių, kokias atradau tame žmoguje. Marius labai nuoširdus, paprastas, su juo visiškai atsipalaiduoju. Jokios tuštybės, įtampos, fiktyvumo. Tai žmogus, sugebantis įrodyti, kad duona gali būti pats skaniausias maistas pasaulyje. Apie jį, kaip apie žmogų, galėčiau pasakoti nesustodama. Net apie liūdnus dalykus jis sako ne „liūdna“, o „stipru“. O humoro jausmas!.. Dar nebuvau sutikusi tokio žmogaus, kuris mane taip prajuokintų. Jis greitai susigaudo bet kurioje situacijoje ir turi puikų sarkazmo jausmą.

Man dažnai atrodydavo, kad pakliuvau ne į tą planetą. Daug kas juokdavosi iš mano požiūrio. Sakydavo, kad gyvenimas man dar pakirps sparnus. Dabar supratau, jog esu ne viena tokia keista, maištaujanti kitos planetos gyventoja.

Kur susipažinote?

Abu dalyvavome kvailame vakarėlyje. Mariaus iki tol nepažinojau. O jis priėjo prie manęs, pasisveikino ir sako: „Einam iš čia.“ Ir išėjome. Užsidarėme studijoje ir visą naktį klausėmės muzikos.

Tuomet Jums lieka palinkėti, kad ši netikėta pažintis virstų gražia draugyste.


Drovi, atsargi draugystė tuo ir žavi, kad atsiranda kitų priemonių, išskyrus bučinius, kažką vienas kitam pasakyti. Atsiranda tokia tauri iškalba, ypatingi ženklai, kai nebūtini jokie aistros pliūpsniai. Taip, mes esame kartu. Džiaugiuosi, kad savo gyvenime sutikau tokį žmogų.

Širdyje skraido drugeliai


Paklaustas apie jausmus Justinai, Marius Kiltinavičius nė nemėgina išsisukinėti. „Tai nuostabi mergina. Ypatinga. Čia net ne mano nuomonė, o faktas. Savo jausmų nuo Justinos neslepiu – ji viską žino“, – sako Marius.

Mariau, kodėl tame vakarėlyje priėjai būtent prie Justinos ir pasiūlei vakarą praleisti kitur?


Aš ją pažinojau iš matymo. Patiko mergaitė. Tai buvo tiesiog spontaniškas pasiūlymas.

Tai tą vakarą studijoje pirmą kartą ir pasibučiavote?


O kaip Justė į šį klausimą atsakė (juokiasi)? Taip, tada ir pasibučiavome.

Esate pažįstami beveik du mėnesius. Kaip įvardytumei šiuos santykius?


Mūsų santykiai vis dar bręsta. Mes esame kartu. Laikas parodys, ar jie išaugs į gražią ir rimtą draugystę. Ar to norėčiau? Jei nenorėčiau, juk neleisčiau savo laiko su tuo žmogumi. Išgyvenu labai mielą gyvenimo etapą – šiuo metu mano širdyje skraido drugeliai.

Rodos, neseniai kalbėjomės apie Tavo ir dainininkės Gabrielės Kasakaitytės draugystę. Ji staiga ėmė ir nutrūko. Tu buvai santykių baigties iniciatorius?

Nė vienas iš mūsų neištarė žodžių „viskas baigta“. Mūsų draugystė nutrūko natūraliai. Tiesiog gyvenime taip nutinka.

Justina prasitarė, kad iš pirmo žvilgsnio Tavo išvaizda ji nebuvo sužavėta. Ruošiesi dėl jos pasikeisti?

Justė tikriausiai pripratusi prie kitokio vyrų tipo. Jai ilgaplaukiai išvis nepatinka. Keistis nesiruošiu. Žmogų arba priimi tokį, koks jis yra, arba ne.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius