Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ramūnas ir Justina Rudokai paskutinę akimirką dėl užtrauktuko praleido apdovanojimus: „Buvo ašarų“

Penktadienio vakarą į „Žmonės 2019“ apdovanojimus pakviesti Ramūnas Rudokas su žmona Justina, paskutinę akimirką buvo priversti likti namuose ir praleisti iškilmingą renginį.
Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė
Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė / Asmeninio albumo nuotr.

Operos ir baleto teatre vykę apdovanojimai penktadienio vakarą sutraukė šimtus išsipusčiusių svečių. Žvaigždėms teko prie veidrodžio ir pas dizainerius praleisti ne vieną valandą tam, kad sublizgėtų ant raudonojo kilimo.

Ramūno Rudoko žmona Justina lygiai taip pat ilgai ruošėsi ir nekantravo su mylimuoju pasirodyti renginyje. Šiai progai ji išsirinko juodą, pūstą mados namų „Inži“ suknelę, pasidarė makiažą ir šukuoseną, tačiau iki apdovanojimų taip ir nepasiekė.

„Šiandien mano pelenės istorija baigėsi anksčiau negu tikėjausi... Ilgai ruošėmės ir labai laukėme...

Bet suplyšęs mano nuostabios suknelės užtrauktukas neleido žingsniuoti raudonu kilimu. Neslėpsiu, buvo ir ašarų.

Bet paaiškėjo, kad viskas tik į naudą! „Žmonės 2019“ žiūrėjom jaukiai apsikabinę namie. O mano vyras Ramūnas visus apdovanojimus skyrė man!

Ačiū už nepakartojamą suknelę „Inži“ ir nuostabų makiažą, kuris atlaikė visas ašaras!!!“ – socialiniuose tinkluose rašė Justina Rudokė.

„Instagram“ nuotr./Justina Rudokė
„Instagram“ nuotr./Justina Rudokė

15min susisiekus su mados namų „Inži“ dizainere Ingrida Rutkauskaite-Naujoke, ši tikino, kad Justinai namuose teko likti namuose dėl to, nes ji per stipriai patraukė užtrauktuką.

„Kartais taip atsitinka dėl nekokybiško užtrauktuko, tačiau tai pastebime siuvimo metu ir viską pakeičiame. Taip pat būna, kad kartais per stipriai traukiamas užtrauktukas išsiskiria – manau, visi per gyvenimą esame tą patyrę. O kartais tiesiog negalima paaiškinti, kodėl taip nutiko“, – 15min pasakojo dizainerė.

Pasak Ingridos, ji su komanda, numatydama tokius atvejus, visada klientėms praveda mokymus, kaip reikia teisingai segti vakarinės ar vestuvinės suknelės užtrauktuką.

„Mokymus darome dėl to, nes puošnioms suknelėms yra naudojama daug audinių sluoksnių, jie skirtingi, ir užtrauktukai taip pat vaikšto skirtingai. Todėl turi būti atitinkamas suknelės laikymas ir užsegimas, kad viska eitųsi puikiai. Tai labai paprasta, svarbiausia to nedaryti jėga į neplėšti“, – patarė „Inži“ vadovė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė ir Patricija Žuromskytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė ir Patricija Žuromskytė

Be to, Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė sako, kad yra būdų, kaip tokią situaciją ištaisyti. Bet kartais tam būna tiesiog per vėlu.

„Reiktų arba atvažiuoti pas mus, kad persiūtumėme užtrauktuką, jei yra laiko, arba tiesiog gražiai užsiūti, o po šventės jau mes sutvarkysime“, – 15min tikino ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žmonės 2019“ apdovanojimai: vyriškos ašaros, naujoko sėkmė ir įkvepiančios kalbos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius