Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justina Stambrauskaitė garsius bičiulius sukvietė į „Le Mirage“ apatinio trikotažo pristatymą

Šeštadienio naktį Justina Stambrauskaitė surengė pirmąjį savo prekės ženklo „Le Mirage“ kolekcijos pristatymą. Vakaro metu svečiams buvo parodyti bralečių, apatinio trikotažo, chalatų modeliai.
Pirmojo „Le Mirage“ pristatymo akimirka
Pirmojo „Le Mirage“ pristatymo akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Justina Stambrauskaitė prieš pirmąjį „Le Mirage“ pristatymą 15min pasakojo, kad laukdama svečių jaučia didelę atsakomybę ir neapsakomą jaudulį.

„Ilgai ir kruopščiai ruošėmės – kiekviena detalė, kiekvienas siūlelis yra labai svarbūs. Jaudinausi iki paskutinės akimirkos. Kviečiau sau artimus žmones, draugus ir norėjau, kad ateitų tie, kurie nuoširdžiai mane palaiko ir manimi tiki. Dabar bus ramiau – tikiuosi gero įvertinimo“, – sakė J.Stambrauskaitė.

Renginyje buvo galima sutikti ne vieną garsenybę. Į apatinio trikotažo pristatymą atvyko Erika Vitulskienė, Skaistė Steikūnaitė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Eglė Jakštytė, Ugnius Kiguolis, Simona Nainė, Jolanta Leonavičiūtė, Viktorija Sutkutė, Martynas Vaidotas su Kristina Tarasevičiūte, Lina Anušauskienė. Pasirodė ir krepšininkas Vilmantas Dilys, tačiau ne vienas. Vakaro metu draugiją krepšininkui palaikė žavi mergina.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justina Stambrauskaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justina Stambrauskaitė

Pasakodama apie savo kolekciją, J.Stambrauskaitė pabrėžė, kad „Le Mirage“ apatinis trikotažas yra skirtas bet kokio tipo moteriai, todėl pristatyti kolekciją ji pakvietė neprofesionalius modelius.

O vakaro metu pristatytos braletės, kūno juostos, chalatai.

„Kai išleidome pirmą bralečių liniją, moterų klausėme, ko joms dar trūksta, ko dar norėtų. Atsižvelgėme į jų norus ir pageidavimus, tad ko trūko pirmoje linijoje, dabar bus antroje. Pridėjome apatines kelnaites, kurių teiravosi net vyrai. Jie taip pat domisi mūsų prekiniu ženklu, nes noriai perka dovanas savo moterims ar merginoms“, – teigė J.Stambrauskaitė.

Ji teigė, kad šio vakaro laukė ypač ilgai. O kai susirinko artimi draugai, kurie ją nuolatos palaikė – J.Stambrauskaitei tai buvo didžiausias įvertinimas. Tiesa, kai kuriems svečiams teko spėriai suktis, nes tą patį vakarą jų laukė ir gimtadienį šventęs naktinis baras „Matérialiste“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Erika Vitulskienė, Simona Nainė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Erika Vitulskienė, Simona Nainė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Oksana Pikul
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

„Gražiausia tuomet, kai tau draugai pasako: „Justina, aš nenoriu, kad tu man padovanotum, aš noriu įsigyti“. Tai geriausias ir nuoširdžiausias įvertinimas. Iš kūrėjų yra įprasta prašyti, tačiau prieš lipant į sceną ir matant mane besiruošiančią, ne viena moteris priėjo ir paprašė jai ir pagal ją pasiūti „Le Mirage“ trikotažą“, – sakė J.Stambrauskaitė.

Apatinio trikotažo pristatymą J.Stambrauskaitė surengė naktiniame sostinės klube „Mojo Lounge“. Justina teigė, kad naktinė atmosfera puikiai atskleidžia apatinio trikotažo žavesį.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Pirmojo „Le Mirage“ pristatymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Pirmojo „Le Mirage“ pristatymo akimirka

„Manau, kad apatiniam trikotažui vakarinė aplinka yra labai tinkama. O kas galėtų būti geriau nei populiarus naktinis Vilniaus klubas? Šventę norėjau padaryti ne tik sau, bet ir svečiams“, – pasakojo ji.

Kokie ateities planai? „Nenoriu prisišnekėti, bet netolimoje ateityje mes dar jus nustebinsime ir sparčiai praplėsime asortimentą. O kaip – laikas parodys“, – 15min pasakojo J.Stambrauskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilmantas Dilys viešumoje pasirodė su nauja mergina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius