Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Jankevičius tapo medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ vedėju

Naujame TV3 televizijos sezone „Mano TV3. Gera kartu!“ startuoja medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“, kurio vienu iš vedėju tapo Justinas Jankevičius.
Justinas Jankevičius
Justinas Jankevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Portalo Žmonės.lt šaltinių žiniomis, J.Jankevičius pokalbių šou ves ne vienas, o kartu su Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto lektoriumi, medicinos daktaru Alvydu Unikausku. Pirmasis pokalbių  šou laidos filmavimas įvyks trečidienį, rugsėjo 4 dieną Kaune. Šią vasarą J.Jankevičius kartu su Dileta Meškaite vedė laidą „Žiūrėk!Geras!“, o praėjusį 2012 m. sezoną BTV televizijoje humoro laidą „Prajuokink mane“.

Apie pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“

„Kvieskite daktarą!“  – visame pasaulyje beprotiško populiarumo sulaukusio projekto „Daktaras Ozas“ lietuviškoji versija.  Vos per kelis metus amerikiečių daktaras Ozas tapo kultine asmenybe, valstijas dar labiau užkrėtusia sveikos gyvensenos virusu.

Kaip ir Amerikoje, taip ir Lietuvoje „Kvieskite daktarą!“ nebus temų su tabu ženklu: gyvenkite ilgiau, jauskitės geriau, atsikratykite pilvo riebalų, pagerinkite savo seksualinį gyvenimą. Nuotaikingame šou bus nagrinėjamos itin rimtos medicinos problemos, patvirtintos moksliniais tyrimais. Čia nebus ilgų kalbų ir nuobodžių diskusijų, mat „Kvieskite daktarą!“ laida bus filmuojama modernioje erdvioje studijoje, pilnoje žiūrovų, kurie betarpiškai dalyvaus, atskleidžiant net ir pačias asmeniškiausias temas.

TV3 premjeros „Kvieskite daktarą!“ kūrėjai žada netikėtus, tačiau labai veiksmingus tokius problemos sprendimus. „Daktaras apieško pacientės rankinę, randa lieknėjimui skirtas piliules ir šias demonstratyviai išmeta į šiukšlių dėžę. Tada pasiūlo moteriai pradėti lieknėjimo programą čia ir dabar: duoda jai virvutę ir liepia šokinėt, tada pamatuoja kraujospūdį ir pasako, kiek tokių šuoliukų ji privalo atlikti per dieną. Galiausiai, čia pat studijoje pacientei daktaras suplaka sveikuolišką kokteilį ir paaiškina, ką ji privalo valgyti, jeigu nori sulieknėti. Tokių ir panašių scenų bus pilnas šis medicinos pokalbių šou“, – garantuoja „Kvieskite daktarą!“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius