-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Lapatinskas apkaltintas vyriškumo stoka ir pavadintas „gaideliu“

Šeštadienį TV3 eteryje ir vėl virė šokiai. Vakarą pradėjo druskininkietis atlikėjas Justinas Lapatinskas, kuriam, įpusėjus projektui, teko keisti partnerę. Su nauja jėga į šokių aikštelę žengusi pora žiūrovams pristatė originalų šokį, kurio metu įkūnijo kareivius.
Justas Lapatinskas ir Sandra Saikauskaitė
Justas Lapatinskas ir Sandra Saikauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Energingas pasirodymas sulaukė itin šilto publikos palaikymo, tačiau komisija, vertindama poros šokį, ir vėl įžvelgė keistų paralelių. Štai kandusis Jurijus Smoriginas, nors ir stengėsi būti mandagus, tačiau sukritikavo Justino vyriškumą.

„Tau turbūt reikės ir trečiosios moters, kad taptum tikru vyru. Esi gražiai nuaugęs, raumeningas, bet vyriškumą kažkodėl slepi. Šįkart viską padarė Sandra“, – kalbėjo J.Smoriginas.

Kiek iškalbesnė buvo kita komisijos viešnia  – Klaipėdos choreografė Bronytė Žalienė. Po šokio ji nieko nelaukdama pavadino Justiną... gaideliu.

„Buvai kaip tas gaidelis, kuris vijosi savo vištelę“, – lyg juokais, lyg rimtai vertino komisijos narė.

Po tokio komentaro susiturėti nesugebėjo J.Smoriginas.

„Bronyte, ką jūs šnekat? Atsargiai, pas mus Lietuvoje vadinti vienus kitiems žvėrelių vardais tiesiog negalima. Dabar Justinas bijos ramiai gatvėmis vaikščioti “, – ginti dainininko puolė J.Smoriginas.

Pats Justinas savo pasirodymu liko itin patenkintas ir B.Žalienės nesureikšmino. 

„Na, aš labiausiai džiaugiuosi, kad apskritai galiu šokti ir po savo partnerės traumos man neteko atsisveikinti su projektu. Tegul kas kaip nori, tas taip ir vertina – bet tik mes vieni žinom, kiek jėgų ir pastangų įdedam repetuodami. Manau, jog akylesnis žiūrovas taip pat tai įvertina“, – portalui 15min.lt sakė Justinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius