Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

K.Ivanova ir S.Starkutė apie šventinį stilių: „Svarbiausia – universalumas ir protinga kaina“

Žiema – puikas metas išsiskirti savo stiliumi. Šaltam metų sezonui ir žiemos šventėms skirtus drabužių derinius šventinėje fotosesijoje pristatė vienas garsiausių Lietuvos modelių Simona Starkutė, dainininkė ir verslininkė Kristina Ivanova bei profesionalus modelis Rafalas Narkevičius.
Simona Starkutė ir Kristina Ivanova
Simona Starkutė ir Kristina Ivanova / Nerijus&Gintarė nuotr.

S.Starkutė pranešime spaudai pasakoja, kad prabangioms suknelėms ji stengiasi neišlaidauti. Gražuolei itin svarbu drabužio universalumas. Jis turi būti pritaikomas ne vienai šventei, derėti prie skirtingo stiliaus batelių, aksesuarų. Simona juokiasi, kad neįmanoma suspėti paskui mados tendencijas, todėl investuoti į brangius drabužius neapsimoka. Geriau – kokybiška rankinė, avalynė.

„Nors žinau, kad yra merginų, kurios neskaičiuoja pinigų prabangiems drabužiams, 1000 eurų už suknelę nemokėčiau. Nebent tai būtų geriausios draugės vestuvės ir nebūtų kitos išeities. Be to, aš dažnai vaikštau į renginius. Kartą nuėjus, nesinori rengtis vėl tą patį“, – šypsosi prekės ženklo „Guess“ modeliu tapusi S.Starkutė.

Paklausta, kuris fotosesijoje matomas drabužių derinys patiko labiausiai, šviesiaplaukė sakė, kad su daugeliu drabužių ji jautėsi puikiai. „Labiausiai man patiko juoda, kniedėmis puošta suknelė, kurią stilistė priderino prie ilgaaulių, verstos odos batų. Su tokiu drabužiu galėčiau eiti švęsti Naujųjų metų“, – pasakoja modelis.

Nerijus&Gintarė nuotr./Simona Starkutė ir Kristina Ivanova
Nerijus&Gintarė nuotr./Simona Starkutė ir Kristina Ivanova

Siūlo neskubėti pirkti drabužių

K.Ivanova pastebi, kad švenčių metu norisi vilkėti tviskančius drabužius. Tai gali būti palaidinė, sijonas ar suknelė. Atlikėjai arčiausiai širdies – klasikinis stilius, ji mėgsta derinti aksesuarus prie drabužių. Žinoma moteris pataria iš pradžių apžiūrėti spintą, o tik tada skubėti pirkti naujų drabužių.

„Gal spintoje yra suknelė, apie kurios egzistavimą esi pamiršusi? O gal šventėms tiks pats mylimiausias drabužis, tiesiog prie jo priderinus naujus aksesuarus? Siūlau neskubėti išlaidauti, o pirkti protingai, įvertinus, ar tikrai tas daiktas tau reikalingas. Be to, dabar kaip tik prasidėjo didieji žiemos išpardavimai. Puikus laikas atnaujinti savo garderobą ir sutaupyti“, – šypsosi dainininkė.

K.Ivanova sako, kad tapti modeliu ji sutiko su dideliu džiaugsmu. Dirbti prieš kameras Kristinai buvo vienas malonumas. Šalia buvo profesionalūs modeliai, todėl fotosesija restoranų komplekse „Bizarre“ vyko labai sklandžiai ir greitai.

„Fotosesijoje man labiausiai patiko lateksinių kelnių ir spalvotų marškinių derinys. Jaučiausi kaip su savo drabužiais. Taip pat labai mėgstu džinsą, todėl man labai patiko derinys su odine striuke. Esu iš tų moterų, kurios ir kas dieną avi aukštakulnius, todėl fotosesijoje su jais jaučiausi labai patogiai“, – pasakoja K.Ivanova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius