Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

K.Meschino apie erotinį video: „Negalvojau, kad galima tiek verkti – tikriausiai išverkiau viską“

Neseniai internetinėje erdvėje išplatintas apsinuoginusios socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino vaizdo įrašas visus sukėlė ant kojų. Mergina dėl šio incidento kreipėsi į policiją ir apsiribojo tylos siena. Visgi šiek tiek viskam atslūgus, ji ryžosi papasakoti apie užplūdusius jausmus, kurie kilo pamačius internete skandalingus vaizdus, ir kaip reagavo jos artimieji.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Aistės Kirsnytės nuotr.

Žinių radijo laidoje „Pasimatymai“ K.Meschino teigė negalinti plačiai komentuoti nutikusio incidento, nes vyksta tyrimas, tačiau mergina labai laukia, kada jis pasibaigs, ir už tai atsakingi žmonės bus nubausti.

„Aš neįsivaizduoju, kas platino šį vaizdo įrašą. Turiu įtarimų, bet negaliu nieko sakyti. Buvo nežmoniškai skaudu, kad daug pašalinių žmonių, kurie nėra niekaip susiję, labai mėgavosi ir dalyvavo tame platinime. Man labai keista, kad atsirado daugiau merginų, kurios tai darė ir mėgavosi pažeminimu.

Gal atrodė, kad viską labai stipriai atlaikiau, nors tuos tekstus socialiniuose tinkluose rašiau ne valandą ir ne dvi. Kaupiausi ir valiau ašaras nuo telefono. Tai buvo trys sunkiausios dienos per mano 23 gyvenimo metus. Aš negalvojau, kad organizmas gali tiek verkti, tikriausiai išverkiau visus skysčius, o ir miegoti nelabai pavykdavo“, – su ašaromis akyse tas dienas prisiminė K.Meschino.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino

Karolina sako dar niekada nepatyrusi tokios didelės gėdos. Pagalvojus, ką pamanys jos tėvai, merginai atrodė, kad plyš visas vidus iš gėdos: „Man buvo labai gėda. Vien pagalvojus, ką tėtis, ką mama pasakys. Dabartinei visuomenei atrodo normalu, kad mes taip bendraujam, yra telefonai, kameros, nebėra laiškų. Kai draugavau su buvusiu draugu, gyvenome atskirai, skirtingose šalyse. Man labai nepasisekė, kad esu žinomas asmuo, o kitiems dėl to buvo dar daugiau pasitenkinimo mane žeminti šioje situacijoje.“

Daugiau nei 228 tūkst. sekėjų instagrame turinti Karolina Žinių radijo laidoje „Pasimatymai“ pasakojo esanti itin emocionali, nes gimė ne lietuvių šeimoje, todėl šis įvykis buvo skaudus ne tik jai, bet ir artimiesiems.

„Mano šeimoje visi yra labai emocionalūs. Mama verkdama sakė: „Jei tau būtų 16 metų, nežinia, ar tu būtum dar čia. Man buvo tikrai labai, labai sunku“, – prisimena K.Meschino.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino su broliu Antonio ir mama Asta Meschino
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino su broliu Antonio ir mama Asta Meschino

Paklausta, kaip ji jautėsi atsidūrusi tokioje situacijoje, socialinių tinklų žvaigžde vadinama mergina sako tikėjusi, kad viskas greitai praeis. Visgi ši istorija įvairiose platformose dar aptariama ir šiandien: „Aš galvojau, gal tai praeis, gal tai eilinis bajeris, kuris forumuose užges. Tačiau vėliau buvo pradėti kurti video montažai, kuriuose esu ne aš, dalintasi nuotraukomis, iškirptomis iš erotinio video su mano vardu ir sumaišytos su tam tikra medžiaga.“

„Youtube“ kanale buvo įkeltas montažas, kuris per valandą sulaukė virš 60 tūkst. peržiūrų. Aš jaučiausi beviltiškai, galvojau, kad ties čia gyvenimas ir pasibaigė. Man buvo labai gėda“, – kartojo Karolina.

„Labiausiai aš dėkojau savo šeimai ir Remiui, kurie buvo šalia. Mes kaip kurmiai užsidarę savaitę sėdėjom namie ir tikėjomės, kad viskas greitai praeis. Mano tėtis buvo labai supratingas ir kaip ąžuolas laikė mus visas drebulytes, sakė, kad tai yra populiarumo kaina. Kitas galbūt būtų to visiškai nesupratęs“, – artimųjų palaikymu džiaugėsi K.Meschino.

Tiesa, mergina sako nustebusi pareigūnų darbu. Kaip teigė Žinių radijo laidos pašnekovė, kai ji kreipėsi į policiją, sulaukė abejingos pareigūnų reakcijos: „Kai kreipiausi į policiją iš pradžių atrodė, kad viskas beviltiška, sakė – pati siuntei, pati kalta.“

Patyrusi tokį skaudų įvykį, Karolina sako tikinti, kad tai bus puiki pamoka kitiems žmonėms: „Aš noriu įrodyti, kad galima su tokiais dalykais susidoroti ir negalima leisti toliau jiems vykti. Aš labai laukiu, kada tie žmonės bus nubausti, o kiti šią istoriją matys kaip pavyzdį – ypač trylikamečiai, kurie bręsta, jie turi suprasti, kad už tokius dalykus baudžiama.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino

Mergina prisipažino ir šiandien gaunanti įvairių žinučių bei komentarų, kuriuose žmonės sako turintys vaizdo įrašą ir galintys jį atsiųsti. Visgi pati K.Meschino tikina šiuo atveju negalinti nieko padaryti – juk iš kiekvieno asmeninio telefono vaizdo įrašo neištrinsi.

„Dar iki dabar aš gaunu visokių bajerių, žmonės komentuoja po nuotraukomis: „Kas nori rašykite man, aš turiu video, atsiųsiu visiems“, bet to nesustabdysi. Nors interneto erdvėje įrašo jau niekur nerasi, žmonės telefonuose jį turi.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Dėl intymių K.Meschino įrašų paviešinimo apkaltintas J.Misevičius: video buvo nutekinti taisant telefoną?

Šiuo metu K.Meschino sakė nebenorinti niekur eiti. „Pirmą savaitę po Naujų metų man buvo išsivysčiusi paranoja, išeidavau į lauką, žiūrėdavau į žmogų ir galvodavau: „Įdomu, jis matė mane nuogą ar ne.“ Dabar nesinori niekur rodytis. Jaučiu kompleksą, prieš renginius galvoju, ar puoštis ta suknele su iškirpte, ar ne. Priėjau liepto galą, kur atrodo viskas, ką darau, prie visko kimbama, kiekvienas mano žodis yra blogas“, – nuoskaudos neslėpė mergina.

Visą laidą rasite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius