Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

K.Meschino ir OG Version dukra Vilniuje turės savo sakurą: šeima ją pasodino gražios sukakties proga

Neseniai Lietuvoje vėl pražydo sakuros, tad ir socialiniuose tinkluose tradiciškai pasipylė nuotraukos su šiais japoniškais medžiais. Tačiau „influencerei“ Karolinai Meschino ir jos sužadėtiniui, reperiui Dominykui Ježeriui-OG Version šiųmetis apsilankymas Vilniaus sakurų parke ypatingas – jiedu drauge su kitais šeimos nariais pasodino japonišką vyšnią, kurią dedikavo mažajai Isabelle.
Karolinos Meschino šeima Isabelle pasodino sakurą
Karolinos Meschino šeima Isabelle pasodino sakurą / Aistės Kirsnytės nuotr.

Žinia, kad Vilniuje prie Baltojo tilto savo dukrai Isabelle pasodino sakurą, ir jaukaus proceso nuotraukomis, užfiksuotomis fotografės Aistės Kirsnytės, K.Meschino sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais, prieš tai paskelbusi socialiniuose tinkluose.

„Isabelles sakuros sodinimo ceremonija su šeima. Buvo be galo gražu ir miela, džiaugiamės, jog mažiukė turės savo medelį! Eisime kasmet piknikauti šalia jo, kai žydės, smagu bus stebėti, kaip abi auga“, – rašė Karolina.

K.Meschino paaiškino, kad sakurą savo ir Dominyko dukrai pasodino jos būsimos sukakties proga – netrukus mergaitei sueis keturi mėnesiai.

„Padovanojome Isabellytei sakurą su tėtuku artėjančių 4 mėnesių proga. Gera prisidėti prie miesto grožio ir sau susikurti mini šventę“, – džiaugėsi Karolina.

Už tokią galimybę ji padėkojo „Baltijos vėjų“ komandai. „Nereklamuoju nieko, tai nuoširdi rekomendacija. Jei turite galimybes – pasodinkite ir jūs savo medelį, labai graži simbolika.“, – rašė K.Meschino.

Ji pridūrė, kad ir baimintis dėl to, kad sakuroms pakenks šaltis, nėra ko, nes tokie medeliai lengvai ištveria lietuviškas žiemas.

Medelio sodinimo akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad K.Meschino dukrą pagimdė sausio 7 dieną Vilniaus gimdymo namuose. Po kurio laiko ji taip pat pasidalino ir naujagimės vardu.

„2021-01-07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g 58 cm“, – socialiniame tinkle atskleidė K.Meschino.

Apie nėštumą Karolina pranešė dar liepos mėnesį savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad jį bandė kurį laiką slėpti, tačiau yla greitai išlindo iš maišo, o ir pasidalinti dideliu džiaugsmu norėjosi su kitais.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą“, – rašė K.Meschino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius